More Than Fest (opäť) nebude!

Agentúra EPG prostredníctvom svojej sociálnej siete oznámila, že plánovaný More Than fest Renewed 2018 sa neuskutoční.

Dalo sa to predpokladať? Viacerí z vás to čakali? Zrejme áno. Možno predsa len viacerí verili, ale realita je iná … Aj my sme preto pri zverejnení informácií radšej napísali, že „mali by“ vystúpiť DIRE STRAITS EXPERIENCE, FREEDOM CALL, MASTERPLAN, TIMMO TOLKKI a viacero slovenských skupín. Agentúra stratila dôveru fanúšikov po vlaňajšom fiasku, kedy sa festival zrušil deň pred jeho začatím.

Fanúšik na More Than Feste v roku 2016.

Samozrejme, organizovať festival nie je vôbec jednoduché a bez finančných partnerov to ani nejde. Čo je ale najdôležitejšie, treba si určiť limit vlastných schopností. A to sa zrejme udialo v tomto prípade. Len je veľká škoda, že opäť trochu neskoro. Možno sa festival nemal ani ohlasovať, nemali sa vybavovať kapely, ktoré mali vo Zvolenskej Slatine zahrať. Stále tá istá pesnička. Potešujúce však je, že to nezašlo tak ďaleko ako vlani.

„Festival MTF 2018 sa tento rok neuskutoční. Hlavným dôvodom je extrémne nízky predaj vstupeniek. Akcia pre to, a žiaľ aj iné dôvody, pre rok 2018 úplne stratila zmysel. Skupiny – headlinerov sme s touto skutočnosťou už oboznámili a dostanú náhradné termíny pre hranie,“ napísali organizátori v oficiálnom vyhlásení na svojom facebooku.