MEGADETH ZVEREJNILI NOVÝ SONG, SONATA ARCTICA ARTWORK K DVD

MEGADETH zverejnili prvú skladbu z chystanej novinky. SONATA ARCTICA zverejnili artwork k DVD Live in Finland. PRIMAL FEAR dokončili nahrávanie nového albumu. Fíni TURISAS hlásia zmeny v zostave. Američania TERROR zverejnili trailer ku chystanému DVD. Brazílčania ALMAH natočili nový klip. Slováci PERVERSITY vydali nový v poradí štvrtý album.
Dnešná hlavná novinka opäť pochádza z tábora MEGADETH. Kapela okolo Davea Mustaineho zverejnila prvú novú skladbu nazvanú Public Enemy No. 1, ktorá sa bude nachádzať na novinke TH1RT3EN. Skladbu si môžete vypočuť pod dnešnými novinkami.

Fíni SONATA ARCTICA zverejnili artwork ku chystanému DVD Live in Finland, ktoré vyjde 28. októbra. Koncertný záznam pochádza z 15. apríla 2011, kedy kapela odohrala koncert vo fínskom meste Oulu. Na zázname bude 19 skladieb, množstvo dokumentov a záberov z natáčania rôznych videoklipov. Artwork DVD nájdete pod dnešnými novinkami.

Zo štúdia sa opäť prihlásili nemeckí PRIMAL FEAR, ktorí oznámili, že dokončili nahrávanie nového albumu Unbreakable. Už nasledujúci pondelok začnú novinku mixovať. Unbreakable vyjde 20. januára prostredníctvom Frontier Records.

Fíni TURISAS hlásia zmenu v zostave kapely. Do kapely prišiel nový basgitarista Kukka-Pekka Miettinen (ex – ARTHEMESIA, ENSIFERUM). Miettinen sa zatiaľ dohodol s kapelou na spolupráci počas nasledujúceho turné kapely. Doterajší basák Robert Engstrand (ex – KOTIPELTO, THE FLOWER KINGS) sa zhostí novej úlohy, na starosti bude mať klávesy. Tieto zmeny sú reakciou na odchod dvoch členov kapely a síce Hannuho Hormu a harmonikára Netta Skoga, ktorí opustili TURISAS z osobných a motivačných dôvodov.

Americkí hardcoreisti TERROR zverejnili trailer ku chystanému DVD Defining the Faith, ktoré sa dostane na pulty obchodov 1. novembra. Trailer nájdete pod novinkami.

Brazílčania ALMAH natočili videoklip ku novej skladbe Trace of Trait, ktorú nájdete na chystanej novinke Motion, ktorá sa dostane do obehu 14. októbra prostredníctvom AFM Records. Klip je pod novinkami.

Prešovská death metalová kapela PERVERSITY oficiálne vydala nový album Ablaze už 31. augusta prostredníctvom Lavadome Productions. Za pár dní môžete na našich stránkach očakávať recenziu na túto novinku.