BRAINSTORM ZVEREJNILI NOVÚ SKLADBU

Predajnos? nového albumu EDGUY. Spevák WHITESNAKE oslavuje životné jubileum. BRAINSTORM zverejnili novú skladbu. KVELERTAK zajtra vydávajú album a zverejnili nový videoklip.
Nemecká power metalová formácia EDGUY na čele s Tobiasom Sammetom pred pár týždňami vydala svoj nový album Age of the Joker. Novinka sa v našej redakcii stretla s rozporuplnými hodnoteniami a podobne ako na hojdačke je to aj s číslami predajnosti v jednotlivých krajinách. Kým vo Francúzsku, Japonsku a Taliansku obsadzuje album priečky od 63. až do 79. miesta, o niečo lepšie sa mu darí vo Fínsku, kde obsadil pätnáste miesto v predajnosti. Podobne je na tom novinka vo Veľkej Británii (14.), Švajčiarsku (13.) a Švédsku (10.). Spolu so Švédskom je druhou najúspešnejšou krajinou Česká republika, kde sa v predajnosti Age of the Joker tiež umiestnil na chvoste prvej desiatky. Najväčší úspech kapela samozrejme dosiahla v domácom Nemecku, kde obsadila bronzovú pozíciu.

Dnes oslavuje životné jubileum, 60 rokov, frontman legendárnej britskej hardrockovej formácie WHITESNAKE Dave Coverdale. Aj napriek prestávkam je Dave s kapelou spätý už 35 rokov. Whitesnake majú na konte dvanásť štúdiových albumov a my pevne veríme, že spoločne s Deveom nám ešte ponúknu veľa kvalitného materiálu. Ku gratuláciám sa samozrejme pripájame a Daveovi prajeme všetko najlepšie!

Nemecká formácia BRAINSTORM vydá svoj nový štúdiový album On the Spur of the Moment 30. septembra prostredníctvom vydavateľstva AFM Records. Novinka bude obsahovať desať skladieb a jednou z nich je Where Your Actions Lead You To Live, ktorú sa kapela rozhodla zverejniť ešte pred oficiálnym vydaním albumu. Skladbu si môžete vypočuť na konci dnešných noviniek.

Špeciálnu edíciu svojho hudobného debutu zajtra vydáva aj nórska formácia KVELERTAK. Okrem klasického obsahu novinka ponúkne aj bonusové skladby a DVD s videami z nahrávania. Ak skupinu KVELERTAK zatiaľ nepoznáte, pozrite si v závere dnešných noviniek ich zbrusu nový videoklip.

BRAINSTORM – Where Your Actions Lead You To Live by AFM Records
Metal Hammer – Kvelertak – Blodtørst (Metal Hammer Exclusive!) on MUZU.TV