HELLOWEEN začali skúšať na gigantické turné Pumpkins United. Novinky hlásia aj SLIPKNOT, MOTÖRHEAD a ďalší

HELLOWEEN už skúšajú na nadchádzajúce turné. SLIPKNOT s ďalšou ukážkou z chystaného dokumentu. MOTÖRHEAD zverejnili cover od Davida Bowieho. SEPULTURA, OBITUARY, MASTODON, TRIVIUM a LENG TCH´E s novými klipmi. LACUNA COIL pracuje na knihe. WATAIN vydajú nový album.

HELLOWEEN – Pumpkins United

Nemci HELLOWEEN už skúšajú na nadchádzajúce veľkolepé turné „Pumpkins United“, na ktorom sa objavia aj bývalí členovia Michael Kiske a Kai Hansen. Pod správou nájdete krátke video zo skúšobne. Ešte dodáme, že spomínané turné odštartuje 19. októbra v mexickom Monterrey a slovenská zastávka sa uskutoční 26. novembra v bratislavskom NTC.

SLIPKNOT ponúkajú ďalšiu krátku ukážku z ich chystaného dokumentu „Day of the Gusano“ a to v podobe skladby „The Devil In I“. Dokument zachytáva ich vôbec prvú návštevu Mexika a premietať sa bude 6. septembra v kinách po celom svete.

Kapela MOTÖRHEAD má vonku novú cover skladbu „Heroes“ od Davida Bowieho. Tú nájdete na albume coverov s názvom „Under Cöver“, ktorý vyjde 1. septembra.

SEPULTURA zverejnila live videoklip ku skladbe „Kairos“. Zábery sa natáčali 20. júna 2015 v brazílskom Sao Paule pre oficiálny dokument „Sepultura Endurance“, ktorý sa premietal 21. mája v Los Angeles.

Death metaloví veteráni OBITUARY majú vonku nový live videoklip v 4K kvalite k songu „Sentence Day“ z ich aktuálnej nahrávky „Obituary“.

Američania MASTODON sa prezentujú novým klipom k piesni „Streambreather“, pochádzajúcej z aktuálneho albumu „Emperor of Sand“.

Formácia TRIVIUM sa takisto hlási s obrazovým materiálom a to ku novej skladbe „The Sin and the Sentence“. Spomínaný song by sa mal nachádzať na ich zatiaľ nepomenovanom novom albume, ktorý vyjde na jeseň u Roadrunner Records.

S novými klipmi to dnes ukončia death/grinderi LENG TCH´E, k songu „Stentor of Doom“ z nového albumu „Razorgrind“. Ten vyjde 25. augusta u Season of Mist.

Talianska kapela LACUNA COIL pracuje na svojej vôbec prvej knihe s názvom „Nothing Stands In Our Way“. Publikovaná bude začiatkom nového roka a pôjde o ilustrovanú históriu kapely s raritnými fotografiami.

Black metalisti WATAIN vydajú 5. januára zatiaľ nepomenovaného nástupcu ich poslednej štúdiovky „The Wild Hunt“ z roku 2013.