TWILIGHT OF THE GODS MAJÚ NOVÚ ZMLUVU A TVORIA NOVÉ SKLADBY

Superkapela TWILIGHT OF THE GODS podpísala zmluvu a maká na novom albume. DIMMU BORGIR prehrajú naživo svoju celú klasiku z roku 1997. UNLEASHED začali pracovať na novom albume. LEPROUS vyrukovali s novým videoklipom, ABORTED s novou skladbou. Thrashers BONDED BY BLOOD predstavili nového basgitaristu. ISACAARUM zverejnili nový videoklip.
All-star zoskupenie TWILIGHT OF THE GODS podpísalo novú zmluvu so spoločnosťou Season Of Mist a začalo s tvorbou svojho nového materiálu, ktorý sa dostane do obchodov na budúci rok. Pomyselný revival legendy BATHORY sa tak napokon dostal na iný level, čo kapela vyjadrila slovami: „Očakávajte epické časti, vplyv rocku 70.rokov, avšak drvivá väčšina znie naozaj klasicky metalovo!

DIMMU BORGIR majú v pláne takisto búrať menšie haly v Nemecku, Holandsku, Belgicku a vo Veľkej Británií. Na tom by samozrejme nebolo nič zaujímavé, avšak kapela ma v pláne prehrať kompletnú nahrávku Enthrone Darkness Triumphant. Bez predkapely bude set kapely rozdelený do dvoch častí: prvá pozostávajúca zo spomínanej klasiky a druhá tvorená najväčšími hitmi.

Švédski veteráni UNLEASHED začali pracovať na zbrusu novom albume, ktorý by mal vyjsť niekedy na jar 2012. Viac informácií v tejto chvíli nepoznáme.

Momentálne veľmi úspešní progresívni metalisti LEPROUS natočili nový videoklip. Ten si pre seba ukoristila skladba Restless a jej filmovú podobu zabezpečili režiséri David Solbjorg a Kjetil Kolbjornsrud. Kapela sa k výsledku vyjadrila nasledovne: „Zažili sme spolu mnoho zábavy, ale takisto prešli mnohými bolestivými chvíľami pri tvorbe tohto videa. Sme však naozaj spokojní s výsledkom a očakávame, že pochopíte celý sled udalosti vo videu počas prvého zhliadnutia. Nech sa páči!“ My ešte dodáme, že sa kapela v januári predstaví aj slovenským fanúšikom, a to v Bratislave!

Belgická brutálna mašina ABORTED vypustila do sveta nový singel. Jedná sa o titulný zásek z ich pripravovaného albumu Global Flatline, ktorého dátum vydania je stanovený na január 2012.

Kalifornskí thrasheri BONDED BY BLOOD predstavili nového basgitaristu, ktorým sa stáva Jessie Sanchez. Ten nahradil Jerryho Garciu, ktorý opustil kapelu začiatkom tohto roku. Kapela je tak konečne v plnom počte a môže začať písať skladby pre novú nahrávku, ktorú zveční v štúdiu začiatkom roku 2012.

Nový videoklip ponúka česká kapela ISACAARUM. Klip je na skladbu Ladyboy Fisted, ktorá sa nachádza na aktuálnom albume Vaseline. Klip nájdete pod novinkami.