NIGHTWISH VYPUSTILI DO SVETA SINGEL STORYTIME

NIGHTWISH „utiekla“ nová skladba. EPICA pomaly finišuje s nahrávaním novinky. ROYAL HUNT zverejňujú video zo štúdia. CREED pripravujú špeciálne koncerty. ANTHRAX a spol. zverejňujú predajné čísla albumov. CIRCLES vypustili do sveta nový videoklip.
Veľmi očakávaný novučičký singel Storytime od NIGHTWISH si môžete vypočuť na nižšie priloženom videu pod novinkami. Skladba sa nachádza na albume Imaginaerum, ktorý vychádza koncom novembra. Nech sa páči!

Holandská EPICA je v štádiu nahrávania nasledovníka úspešného albumu Design Your Universe, ktorý má predbežný dátum vydania stanovený na 9. marca 2012. Aktuálny stav znie: „S nahrávkou sme skoro hotoví! Basgitara bola nahraná, Simone je takmer dokončila spev a momentálne sa nahrávajú sprievodné vokály. Sme zatiaľ veľmi spokojní s výsledkami a nasledujúci týždeň začne Sascha Paeth s miešaním všetkých ingrediencií, z ktorých vznikne nový album EPICA!

Dánska progresívna stálica ROYAL HUNT zverejnila tretie video mapujúce vznik nového albumu Show Me How To Live, ktorý vyjde 29. novembra 2011 v Amerike a 2. decembra naopak na starom kontinente prostredníctvom Frontiers Records. Dodajme ešte, že prvý singel s názvom Hard Rains Coming vypustí kapela v digitálnej podobe už 14. novembra.

Rockoví obri CREED pripravili pre amerických fanúšikov obrovské prekvapenie. Na koncertoch v Chicagu, New Yorku a Philadelfii totiž predvedú naživo ich kultové albumy My Own Prison a Human Clay. K tomu samozrejme pripoja pár ďalších hitov z ostatných albumov Weathered a Full Circle. Pripomeňme, že debutového albumu My Own Prison sa doteraz predalo vyše 6 miliónov kópií a Human Clay dokonca až vyše 11 miliónov.

Nové albumy kapiel ANTHRAX, WARBRINGER či mŕtvych DEATH si v predaji vedú nasledovne: ANTHRAX – Worship Music – 28 000 kusov predaných nosičov, WARBRINGER – Worlds Torn Asunder – 2000 kusov predaných nosičov, DEATH – Individual Thought Patterns reissue – 700 kusov predaných nosičov.

Moderne znejúci CIRCLES vypustili do sveta nový videoklip k prvému singlu Eye Embedded, ktorý sa nachádza na debutovom EP s názvom The Compass. EP vychádza 14. novembra s radom bonusových skladieb.


Metal Hammer – Circles – Eye Embedded on MUZU.