CANNIBAL CORPSE vydajú v novembri ďalší album. Nové klipy nahrali ELUVEITIE, PAIN či EXHUMED

CANNIBAL CORPSE prezradili detaily o novom albume. ARCH ENEMY zverejnili novú skladbu. SLIPKNOT, ELUVEITIE, PAIN, EXHUMED, ORIGIN a ACT OF DEFIANCE s novými klipmi. Banskobystričania SEVEN PAINFUL vydali debutový album.

CANNIBAL CORPSE

Death metalisti CANNIBAL CORPSE vydajú 3. novembra u vydavateľstva Metal Blade Records nový album s názvom „Red Before Black“. Materiál nahrávali v Mana Recording Studios u Erika Rutana, ktorý sa aj zhostil funkcie producenta a zvukového inžiniera. Nižšie nájdete aj artwork.

CANNIBAL CORPSE – Red Before Black

Melodic death metalová formácia ARCH ENEMY zverejnila novú skladbu s názvom „First Day In Hell“ (nájdete je TU) z ich horúcej novinky „Will to Power“, ktorá vychádza práve dnes (8.9.) u Century Media Records.

Kapela SLIPKNOT uverejnila live videoklip piesne „Vermilion“ z dokumentu „Day of the Gusano“. Ten sa 6. septembra premietal v kinách po celom svete (naším kinosálam sa však vyhol) a mapuje ich vôbec prvú návštevu Mexika. Zároveň zverejnili aj trailer na DVD vydanie (vychádza 20. októbra).

Folk metalisti ELUVEITIE natočili nový videoklip k piesni „Catvrix“ pochádzajúcej z ich aktuálneho albumu „Evocation II – Pantheon“.

Formácia PAIN má nový videoklip ku skladbe „Absinthe Phoenix Rising“ z ich stále aktuálnej nahrávky „Coming Home“.

Death/grinderi EXHUMED majú na svojom konte nový klip k songu „Lifeless“. Ten nájdete na ich chystanej štúdiovke „Death Revenge“, ktorú 13. októbra vyvrhne na svetlo sveta vydavateľstvo Relapse Records.

Death metalisti ORIGIN sa prezentujú novým obrazovým materiálom ku skladbe „Infinitesimal to the Infinite“ z ich aktuálnej nahrávky „Unparalleled Universe“.

„Odpadlíci“ z MEGADETH, teraz zoskupení vo formácii ACT OF DEFIANCE, natočili nový klip k songu „Overexposure“. Ten nájdete na ich chystanej radovke „Old Scars, New Wounds“, ktorá vyjde 29. septembra prostredníctvom Metal Blade Records.

Pod značkou Slovak Metal Army bol vydaný ďalší domáci album, tentokrát progresívna death/thrashová bomba z Banskej Bystrice, SEVEN PAINFUL a ich debut „Entrophy of Soul.“