CANNIBAL CORPSE neostali v novom klipe nič dlžní svojej povesti, klipom sa prezentujú aj BELPHEGOR

CANNIBAL CORPSE, BELPHEGOR a AUGUST BURNS RED vypustili do sveta čerstvé videoklipy. SAXON chystajú kompiláciu. THE BLACK DAHLIA MURDER zverejnili novú skladbu.

CANNIBAL CORPSE

Deatheri CANNIBAL CORPSE sa prezentujú novým klipom k songu „Code of the Slashers“. Ten nájdete na ich novom albume „Red Before Black“, ktorý vyjde 3. novembra u Metal Blade Records. O réžiu videoklipu sa postaral Zev Deans.

Death/black metalisti BELPHEGOR nahrali nový videoklip ku skladbe „Baphomet“ z ich aktuálnej štúdiovky „Totenritual“. O natočenie klipu sa postarala známa poľská spoločnosť Grupa 13.

Formácia AUGUST BURNS RED natočila nový klip ku piesni „The Frost“ pochádzajúcej z ich chystanej radovky „Phantom Anthem“. Tá vyjde 6. októbra u Fearless Records.

Veteránom SAXON vyjde 17. novembra prostredníctvom vydavateľstva BMG 34-skladbová kompilácia s názvom „Decade of the Eagle“, ktorá ponúkne to najlepšie z ich prvých deviatich albumov z obdobia 1978-1988.

Melodickí death metalisti THE BLACK DAHLIA MURDER vypustili do sveta novú skladbu „Matriarch“ z ich nového albumu „Nightbringers“. Ten oficiálne vychádza 6. októbra vďaka vydavateľstvu Metal Blade Records.