NOVÝ VIDEOKLIP WITHIN TEMPTATION

WITHIN TEMPTATION majú nový videoklip. MINISTRY predstavili artwork k novému albumu. SOILWORK zverejnili názov pripravovaného albumu. PAUL RODGERS naspieval novú skladbu.
Holandská formácia WITHIN TEMPTATION s krásnou Sharon den Adel na čele natočila nový videoklip. Video je ku skladbe Fire And Ice z posledného, v poradí piateho, štúdiového albumu The Unforgiving. Vo videoklipe sú použité aj zábery zo živých vystúpení kapely.

Kapela taktiež oznámila, že gitarista Robert Westerholt sa nezúčastní na nadchádzajúcich koncertoch kapely, pretože uprednostnil starostlivosť o tri deti, ktoré má so speváčkou Sharon den Adel. Jeho náhradníkom bude Stefan Helleblad, ktorý s kapelou spolupracuje už niekoľko rokov.

Nový album pripravuje legendárna americká formácia MINISTRY po takmer päťročnej prestávke už dvanásty štúdiový album. Novinka bude niesť názov Relapse  a na predajné pulty sa dostane 30. marca 2012. Kapela sa rozhodla aspoň trochu spríjemniť fanúšikom čakanie na koniec marca a tak zverejnila artwork k novému albumu, ktorý vám samozrejme prinášame aj my.

Švédska metalová formácia SOILWORK s nahrávaním nového albumu začína v týchto dňoch a tak o ňom ešte veľa informácií nemáme. Jediné, čo zatiaľ vieme, že jubilejný desiaty album bude niesť názov The Living Infinite. Tracklist, artwork a ani predbežný dátum vydania však zatiaľ nie sú známe.

Legendárny rockový spevák Paul Rodgers naspieval po dlhšom čase novú skladbu. Skladbu With Our Love napísal spolu s Perrym Margouleffom, s ktorým sa pozná už viac ako dvadsať rokov. Skladbu si môžete vypočuť na tomto odkaze. Výťažok z predaja poputuje podľa Paula na charitu.