Maďarský metal prídu do Bratislavy predstaviť HARMED, sekundovať im budú dve domáce kapely

Kapela HARMED vyráža na svoje prvé európske turné, aby predstavila svoj debutový počin „From Day One“. Ich jedinou slovenskou zastávkou bude bratislavský koncert 15. apríla v klube British Rock Stars.

HARMED (Hun)
ABORT TO BE BORN (Sk – Bratislava)
KILLED BY LIFE (Sk – Bratislava)

Nedeľa 15.4.2018, Bratislava – British Rock Stars
Štart: 20:00, vstupné: 4 eurá

Banner ku koncertu

HARMED sa zrodili v Budapešti na začiatku minulého roka. Za svoju pomerne krátku existenciu stihli vydať už niekoľko videoklipov, z toho jeden pod kultovými Chugcore promotions. Koncom roku 2017 pustili do sveta svoje debutové EP, ktoré zožalo u európskych poslucháčov veľký úspech. Po hudobnej stránke ide o progresívne inštrumentálne pasáže pretkané breakdownami, ktoré doplňuje drsný vokál s občasnou čistou linkou. To, že tvrdá práca sa vypláca nám prídu už v polovici apríla ukázať do hlavného mesta, kde zavŕšia svoje turné.

Za domácu scénu sa predstaví death metalová kapela ABORT TO BE BORN z Bratislavy. Chalani sú na scéne už vyše 5 rokov a metalovému publiku sú dobre známi a to nielen vďaka vystúpeniam na kultových festivaloch, akým je napríklad Gothoom. V roku 2016 vydali svoj najnovší počin „Misanformic“, ktorý zožal úspech ako u fanúšikov, tak aj na metalových portáloch. Aj songy z tohto albumu zaznejú v British Rock Stars.

Celý večer bude zahajovať mladá bratislavská kapela KILLED BY LIFE hrajúca atmosferický blackgaze/ doom metal. Členovia zatiaľ majú na konte 2 single – „Company of the Four Walls“ a „The End“. Mladá a talentovaná kapela, ktorá do celého večera skvelo zapadne ako ticho pred búrkou.

FB Event

Tlačová správa