Max Cavalera sa vracia na miesto činu. V Majesticu vystúpi s kapelou SOULFLY

Takmer presne po roku dotiahne agentúra Pro Music Maxa Cavaleru do Bratislavy opäť. Tentokrát si ho fanúšikovia budú môcť užiť s kapelou SOULFLY.

SOULFLY (Usa)
plus support

Pondelok 9.7.2018, Bratislava – Majestic
Štart: 20:00, vstupné: 25 € (státie) / 29 € (sedenie)

SOULFLY

Max Cavalera je stelesnením tvorivej energie. Mysteriózny šaman, protestný spevák, revolučný hrdina, pravý metalhead, zúrivý konzument ťažkej hudby všetkých odtieňov, manžel, otec, líder, skladateľ … Cavalera vládne ako adoptívny šéf generácie fanúšikov, tiahnucich sa z najtvrdších slumov Južnej Ameriky až ku najchladnejším hraniciam Ruska. Všade, kde sú ľudia zbavení práv slúžia piesne SOULFLY ako ich hymny.

Max Cavalera vypustil na svet štvrtú nahrávku CAVALERA CONSPIRACY, a už ho zase svrbia prsty. V januári začal nahrávať nový album práve so skupinou SOULFLY.

Nová doska by mala nadviazať na posledné dielo „Archangel“ (2015) a objaviť by sa mala behom tohto leta. Kapela bude spolupracovať s Joshom Wilburom, s ktorým má Max osobné skúsenosti z práce na albume svojho ďalšieho projektu KILLER BE KILLED.

Podľa kapely by doska mala nabrať smer „Roots“, prelomového a kultového počinu SEPULTURY z roku 1994, na ktorom vtedy skupina využila zvuky nahrané uprostred džungle u indiánov. „Roots“ bol pre Maxa zároveň posledným albumom v SEPULTURE pred (ne)dobrovoľným odchodom. Tento legendárny album ste si v plnej sile mohli užiť v Bratislave v roku 2017. Skladby z nového albumu SOULFLY budeme môcť počuť už v júli na koncerte v bratislavskom MMC.

Vstupenky exkluzívne v sieti Ticketlive.sk.

FB Event

Plagát ku koncertu

Tlačová správa