MADBALL prídu roztočiť hardcorové peklo do Košíc už tretíkrát

S horúcou doskou „For the Cause“ (15.jún 2018, Nuclear Blast Records) je čas aj na novučičké turné, a ako je už zvykom, dočkajú sa aj verní vo východoslovenských Košiciach.

MADBALL (Usa) – hardcore
RISK IT! (Ger) – hardcore

Utorok 28.8.2018, Košice – Collosseum
Štart: 18:00, vstupné: 15 eur (klub) / 17 eur (Ticketportal.sk)

Legendárna HC sebranka MADBALL sa totiž po dvoch necelých rokoch vracia na miesto činu, aby sa spolu s miestnymi fanúšikmi postarala o poriadne divokú šou!

To, že sa kultovým rodákom z ďalekého New Yorku v metropole východu veľmi páči, dokazuje už v poradí tretie vystúpenie za posledných osem (2010, 2016 a 2018) rokov. Kým zatiaľ posledný gig odohrali chalani v neďalekej kultúrnej fabrike Tabačka, tentokrát dôjde na nepochybne tradičnejší metal/hardcore stánok, a to klub Collosseum, ktorý po veľkej rekonštrukcií hostí množstvo kvalitných interpretov.

Medzi nich rozhodne patria i hardcoristi MADBALL, ktorí do nás okrem aktuálneho singlu „Rev Up“ napália aj svoje ďalšie klasické pecky ala „For My Enemies“, „Set It Off“, „Infiltrate the System“ či Hold it Down“.

V úlohe supportu a akéhosi zohrievača publiku sa predstaví nemecká HC omladina RISK IT!, ktorá vznikla v roku 2009 a na konte má dva dlhohrajúce štúdiové albumy.

Vstupenky na túto fantastický HC večierok hľadajte v samotnom klube, v sieti Ticketportal a na vstupe v deň konania akcie.

FB Event

Plagát ku koncertu