SILENT STREAM OF GODLESS ELEGY a LUNATIC GODS na spoločnom turné, navštívia 5 slovenských miest

Česká formácia SILENT STREAM OF GODLESS ELEGY spoločne so slovenskou legendárnou formáciou LUNATIC GODS vyrazí v septembri na spoločné „Smutnice & Turiec Tour 2018.“

SILENT STREAM OF GODLESS ELEGY (Cze) – ethno folk doom metal
LUNATIC GODS (Sk – Martin) – atmosphere folk slavonic black metal

Piatok 14.9.2018, Uherské Hradiště – Klub Mír
Piatok 21.9.2018, Vrútky – RC Mlyn
Sobota 22.9.2018, Námestovo – Barón Pub
Štvrtok 27.9.2018, Bratislava – Randal
Piatok 28.9.2018, Banská Bystrica – RC Tartaros
Sobota 29.9.2018, Prešov – Amfiteáter Klub

Turné „Smutnice & Turiec Tour 2018“ bude obsahovať šesť zastávok, začne v českom Uherskom Hradišti v piatok 14. septembra. Potom sa presunie výhradne na Slovensko. Obe skupiny zavítajú postupne do Vrútok, Námestova, Bratislavy, Banskej Bystrice a Prešova. Na každej jednej zastávke sa okrem SILENT STREAM OF GODLESS ELEGY a LUNATIC GODS predstaví aj zatiaľ menej znám slovenská skupiny LABURNUM DIVER zo Zvolena hrajúca progresívny metal.

Spojenie týchto dvoch skupín do spoločného turné je výnimočné. V tomto roku obe kapely vydali výborné noviny, v prípade Čechov ide o album „Smutnice“, v prípade Slovákov o nahrávku „Turiec“.

Obe nahrávky boli výborne prijaté českými i slovenskými kritikmi, ale čo je najdôležitejšie – aj fanúšikmi. Od SILENT STREAM OF GODLESS ELEGY i LUNATIC GODS sa istotne budeme môcť tešiť nielen na piesne z aktuálnych albumov, ale aj na skladby, ktoré preveril čas a zľudoveli. Preto neváhajte a istotne navštívte toto výnimočné turné.

Skalným fanúšikom istotne netreba pripomínať, že album „Turiec“ nahral s Martinčanmi vynikajúci český bubeník Martin „Marthus“ Škaroupka (CRADLE OF FILTH), ktorý usadne za súpravu aj počas tejto šnúry.

Slovenská časť Smutnice & Turiec Tour 2018