BEHEMOTH natočili klip k jednej z najtemnejších piesní z nového albumu. Ďalší album SABATON bude v roku 2019

BEHEMOTH s ďalším klipom. SABATON chystajú nový album. FLESHGOD APOCALYPSE sú v štúdiu. Novinky aj od TRIVIUM a THE ORDER OF APOLLYON.

BEHEMOTH

Poľskí titáni BEHEMOTH natočili nový videoklip ku skladbe „Bartzabel“ z ich chystaného albumu „I Loved You at Your Darkest“. Kým video už klasicky spĺňa tie najprísnejšie kritériá, tak samotná pieseň vyvolala u fanúšikov rozporuplné reakcie. „Bartzabel je pieseň, ktorá prišla uprostred skúšky. Nemali sme žiadnu štruktúru ani víziu, ale kúsok po kúsku to prišlo a s výsledkom sme boli extrémne nadšení. Zvukovo je to pokojnejšia a pomalšia skladba, ale zároveň jedna z najtemnejších. Textovo sme sa inšpirovali (Nergal a Krzysztof Azarewicz) rituálom od Aleistera Crowleyho a video od Grupa 13 to krásne zobrazuje. Môžem ísť tak ďaleko, aby som povedal, že ide o môj najobľúbenejší videoklip BEHEMOTHU vôbec,“ vyjadril sa Nergal v tlačovej správe. Ešte dodáme, že spomínaná novinka vychádza 5. októbra prostredníctvom Nuclear Blast Records.

Formácia SABATON chystá na rok 2019 nástupcu ich zatiaľ poslednej radovky „The Last Stand“. „Začali sme už písať, songwriting sa pre nás nikdy nezastaví a budúci rok bude nový album. Nestarneme a nezoberieme si osem rokov pauzy medzi albumami,“ prezradil Joakim Brodén pre TV War.

Symfonickí death metalisti FLESHGOD APOCALYPSE sa nachádzajú v štúdiu s producentom Jacobom Hansenom, kde nahrávajú nasledovníka ich zatiaľ poslednej štúdiovky „King“ z roku 2016. Zatiaľ nepomenovaný album by mal vyjsť na jar budúceho roka.

Američania TRIVIUM nahrali nový obrazový materiál k piesni „The Wretchedness Inside“ z ich aktuálnej radovky „The Sin and the Sentence“.

Death/black metalisti THE ORDER OF APOLLYON zverejnili novú skladbu s názvom „Grey Father“ z ich chystanej dosky „Moriah“, ktorá vyjde 26. októbra u Agonia Records.