Nová pieseň, nové tričko a to nie je všetko: RAMCHAT sa znova hlásia o slovo

Martinčania RAMCHAT ohlasujú viacero čerstvých informácií. Pripravili nový song, nové tričko a potvrdili viacero koncertov na ďalší rok.

RAMCHAT

MARTIN. Pagan metalisti RAMCHAT z Martina uverejnili na svojom YouTube kanály svoju novú pieseň „Spanšteli sme!“. Ide o B-stranu z chystaného limitovaného vinylového EP „Jastrab“, ktoré má vyjsť o týždeň.

RAMCHAT – Jastrab

Ak máte o túto raritu záujem, píšte rýchlo kapele, lebo zoznam záujemcov sa uzatvára. A-stranu s titulnou piesňou „Jastrab“ kapela zverejní začiatkom roka 2019. Elektronickú verziu novej skladby „Spanšteli sme!“ nájdete na BandCamp profile kapely. Ku tomuto vinylovému EP skupina vydala aj tričko, ktoré nájdete v Hirax Shope. Je to viac ako rok, čo RAMCHAT prichádzajú s novým tričkovým motívom a tvrdí, že prechádza na iný štýl grafiky, akú mal doteraz. Zhodnotenie necháme na vás…

Nové tričko

S vinylovou nádielkou RAMCHAT nekončia, lebo si pripravili aj LP ich tretieho albumu „Nepočaria!“. O vydanie sa postaralo vydavateľstvo Metal Age Productions a z českej strany Pařát. Slovenskí fanúšikovia nájdu LP v Hirax shope.

LP „Nepočaria!“

Sociálne ladený text čerstvo zverejnenej piesne „Spanšteli sme!“ z Hiraxovho pera reže do živého: „Spanšteli sme, zleniveli, každá blbosť nás vykoľají. Ego, prachy všetko velí, diamant sa tlakom celí! Vo všetkom sme premúdrelí, v súdení sme majstri zrelí, bez býka krava neotelí, pozor, aby sme nezľudšteli!,“ hlása text skladby.

„Bolo už na čase napísať niečo k tejto téme. Iba reflektujeme náladu v spoločnosti. Namiesto toho, aby sme začali držať spolu a viedli konštruktívny dialóg, tápeme, blúdime a hádame sa. A je jedno o akú tému ide,“ povedal o texte jeho autor Pavel „Hirax“ Baričák.

Potvrdené koncerty RAMCHAT:

15. 12. 2018 o 19:00, Třinec, Brutal Christmass párty, klub Barrocko: Ramchat, Gotterdammerung, Blooody Obsession
25. 1. 2019 o 19:00, Vrútky, RC Mlyn: Ramchat, Depresy, Sorgoth
26. 1. 2019 o 19:00, Trenčín, klub Lúč: Ramchat, Depresy, Coldblooded
09. 2. 2019 o 19:00, Senica, Club 61: Ramchat, Soul Wild Aeon
15. 2. 2019 o 19:00, Košice, klub Colloseum: Ramchat, Depresy, IRIA
16. 2. 2019 o 19:00, Prešov, klub Amfiteáter: Ramchat, Depresy, IRIA
22. 3, 2019 o 19:00, Žilina, klub 12 opíc: Ramchat, Depresy, Sorgoth

Tlačová správa