NOVINKY Z TÁBOROV BLACK SABBATH, MEGADETH ALEBO ICED EARTH

BLACK SABBATH zverejnili ďalšie zábery zo štúdia. MEGADETH dokončili nahrávanie nového albumu. ICED EARTH vydajú v apríli DVD, ako ochutnávku ponúkajú live videoklip. O švédskej kapele SHINING vyjde dokument.
BLACK SABBATH neustále pracujú na novinke „13“. Kapela opäť dovolila fanúšikom nahliadnuť do štúdia prostredníctvom videa (pod novinkami), kde ponúka exkluzívne zábery, na ktorých prezentujú ich prácu s Rickom Rubinom. My ešte pripomíname, že dlho očakávaný nový album vyjde 10.júna

Na našej stránke sme vás už informovali, že MEGADETH pripravujú nový album. Dave Mustaine a spol. hlásia, že nahrávanie je hotové a ďalším bodom bude mix. Nový album s názvom „Super Collider“ vyjde v júni.

ICED EARTH vydajú 15. apríla DVD „Live In Ancient Kourion“, ktoré vyjde spoločne s live albumom. Ide o záznam koncertu, ktorý kapela odohrala na Cypre. Ako ochutnávku si môžete pozrieť live video ku skladbe „Dystopia“, ktoré pochádza zo spomínaného DVD. Nájdete ho pod novinkami.

O švédskej kapele SHINING vyjde v roku 2014 dokument, v ktorom bude zmapovaná často búrlivá história kapely a rozhovory s ľudmi, ktorí sú alebo boli, najviac zapojení v pôsobení kapely vrátane rodiny, priateľov a bývalých členov. Trailer k tomuto nepochybne zaujímavému dokumentu nájdete pod novinkami.