BLACK SABBATH ZVEREJNILI NOVÚ SKLADBU!

BLACK SABBATH vypustili do sveta skladbu z pripravovanej novinky. ALICE IN CHAINS a VICIOUS RUMORS natočili nové videoklipy. LEPROUS vydajú nový album už v máji. POWERWOLF dokončili práce na novom albume.
BLACK SABBATH zverejnili skladbu z dlho očakávaného albumu „13“. Ide o skladbu s príznačným názvom „God Is Dead?“. Novú skladbu týchto legiend nájdete pod novinkami. Čo na ňu hovoríte?

ALICE IN CHAINS natočili taktiež nový videoklip. Ten je ku skladbe „Stone“, ktorá sa nachádza na ich novinke „The Devil Put Dinosaurs Here“. Album by mal vyjsť 28. mája. Klip vznikol pod režisérskou taktovkou Roberta Schobera (METALLICA, MASTODON, GREEN DAY) a vy ho nájdete pod novinkami.

Ku skladbe „I Am The Gun“ natočili videoklip Američania VICIOUS RUMORS. Spomínaná skladba je z ich nového albumu „Electric Punishment“, ktorý vyjde 29. Apríla prostredníctvom labelu Steamhammer. Videoklip nájdete pod dnešnými novinkami.

Prog metalová skupina LEPROUS vydá 20. mája prostredníctvom InsideOut Music nový album pod názvom „Coal“.

Nemci POWERWOLF dokončili práce na ich piatom štúdiovom albume, ktorý nazvali „Preachers Of The Night“. Novinka by mala vyjsť v lete prostredníctvom Napalm Records. Bude na nej 11 skladieb.