NOVÉ KLIPY PONÚKAJÚ DARK TRANQUILLITY A DEFTONES

DARK TRANQUILLITY a DEFTONES zverejnili nové videoklipy. THE DILLINGER ESCAPE PLAN vypustili do sveta novú skladbu. AUGUST BURNS RED vydajú nový album. Pavel Hirax Baričák založil novú kapelu RAMCHAT.
Pozrite si nový videoklip, ktorý natočili Švédi DARK TRANQUILLITY. Ten je ku skladbe „Uniformity“, ktorá sa bude nachádzať na ich novom albume „Construct“. Novinka sa na pulty predajní dostane 27. mája. Klip, ktorý nájdete pod správou, vznikol pod režisérskou taktovkou Patrica Ullaeusa, ktorý predtým pracoval s kapelami DIMMU BORGIR, LACUNA COIL, IN FLAMES, SONIC SYNDICATE či KAMELOT.

DEFTONES taktiež natočili nový videoklip ku skladbe „Swerve City“, ktorú nájdete na ich stále aktuálnom albume „Koi No Yokan“. Klip nájdete pod správou.

Vypočujte si novú skladbu „Nothings Funny“ od kapely THE DILLINGER ESCAPE PLAN. Spomínaná pieseň sa bude nachádzať na ich novom, piatom štúdiovom albume „One Of Us Is The Killer“, ktorý vyjde 14. mája.

Kapela AUGUST BURNS RED vydá 25. júna dlho očakávaný piaty štúdiový album pod názvom „Rescue & Restore“. Gitarista JB Brubaker označil novinku ako ich najambicióznejší album. Na novej doske bude 11 skladieb.

Muzikant Pavel Hirax Baričák po odchode z LUNATIC GODS založil svoju novú kapelu. Jej názov je RAMCHAT, čo značí slovanský Veľký Boh spravodlivého nebeského súdu a vesmírneho pravoporiadku. Nebude sa jednať ako v prípade jeho hudobného projektu NOTHING pop-rockovú záležitosť, ale o regulérnu koncertujúcu skupinu, ktorá bude produkovať tvrdú avantgardnú muziku. Hirax sa k novej kapele vyjadril nasledovne: „Keď sa niekto začne zaujímať o svoje vnútro, automaticky sa začne zaujímať o svoj rodokmeň, národ a jeho históriu, o celé ľudstvo. RAMCHAT bude textovo o tom, že sme Slovania a mali by sme sa zaujímať o svoje korene a históriu, aby sme ju nemuseli prežiť druhýkrát. Kto pochopí predošlé pády národa, ušetrí si veľa cesty, kto pochopí zmýšľanie a sny predkov, prejaví im tak úctu a posilní svoje korene. Na stránke https://www.facebook.com/ramchatband budem pravidelne uverejňovať novinky z kapelného diania, ako aj filozofiu nového zoskupenia.“ – Tlačová správa