LEMMY Z MOTÖRHEAD MÁ ZDRAVOTNÉ PROBLÉMY:KAPELA RUŠÍ KONCERTY

Lemmy Kilmister bojuje s hematómom, MOTÖRHEAD zrušili nejaké koncerty. Phil Anselmo vydá svoju biografiu. EQUILIBRIUM vydajú nové EP. Nový klip ponúka slovenský spevák Matej Valiska (RAVENCLAW) pod hlavičkou sólového projektu MATT RAIN.
MOTÖRHEAD rušia v týchto dňoch svoje vystúpenia kvôli zdravotným problémom Lemmyho Kilmistera, ktorému našli hematóm (krv sa zhromažďuje mimo krvných ciev). Najnovšie správy vravia, že bol tiež vybavený defibrilátorom kvôli problémom so srdcom. Na Lemmyho facebookovej stránke sa píše: „Sme radi, že napriek chýrom môžeme oznámiť, že Lemmy je nažive, dýcha, rozpráva, pije, prijíma potravu, číta a čoskoro bude znovu hrať.“ My mu prajeme skoré uzdravenie!

Phil Anselmo (DOWN, ex-PANTERA) chystá budúci rok vydať svoju biografiu, ktorá má predbežný názov „Mouth For War: Pantera, Pain, & Pride – Heavy Metal Highs, Drugged Out Lows, & The Battle For My Life“. Spoluautorom knihy bude spisovateľ Corey Mitchell, ktorý má nahliadnuť do „mozgu“ Phila Anselma. V knihe očakávajte informácie o PANTERE, o jeho priateľovi Dimebagovi Darrellovi, alebo o drogovej závislosti, ktorá mu skoro zobrala život.

Nemci EQUILIBRIUM vydajú 16. augusta prostredníctvom Nuclear Blast Records ich vôbec prvé EP nazvané „Waldschrein“. Na EP, ktorého artwork nájdete nižšie, sa bude nachádzať 5 skladieb.

Slovenský vokalista Matej Valiska, pôsobiaci v košickej formácii RAVENCLAW, má aj svoj vlastný sólový projekt nazvaný MATT RAIN. Pod hlavičkou MATT RAIN nahral a zverejnil videoklip ku skladbe „Goldfish“, ktorý nájdete pod dnešnými novinkami. Videoklip sa natáčal v Normandii. Táto skladba sa bude nachádzať na pripravovanom štvorskladbovom EP. O mix a mastering sa postaral Roland Grapow (MASTERPLAN, ex – HELLOWEEN).