GORGOROTH V ŠTÚDIU, ENTOMBED ODKLADAJÚ VYDANIE NOVINKY

Nóri GORGOROTH sú v štúdiu a chystajú nový album. ENTOMBED odkladajú vydanie nového albumu. Nové klipy od ANNIHILATOR a CANCER BATS. RUSH vydajú nové DVD.
Black  metalisti GORGOROTH sa nachádzajú v týchto dňoch v štúdiu, kde budú nahrávať svoj nový album „Instinctus Bestialis“. Albumová novinka by mala vyjsť začiatkom nového roka.

Nedávno sme vás informovali, že ENTOMBED vydajú v októbri nový album „Back To The Front“, ale technické problémy spôsobili, že ich desiaty štúdiový album vyjde až na začiatku roka 2014.

ANNIHILATOR natočili nový videoklip ku skladbe „No Way Out“, ktorá pochádza z ich nového albumu „Feast“. Klip nájdete pod novinkami.

Legendárne rockové trio RUSH poteší svojich fanúšikov vydaním nového DVD pod názvom „Rush: Clockwork Angels Tour“. Pôjde o záznam ich koncertu, ktorý odohrali v novembri minulého roka v Dallase, počas ich turné k albumu „Clockwork Angels“. Dátum vydania stanovili na 19. novembra.

Aj kapela CANCER BATS sa hlási s novým klipom a to ku skladbe „R.A.T.S.“, ktorá je z ich stále aktuálneho albumu „Dead Set On Living“. Spomínaný klip nájdete nižšie.