CARCASS MAJÚ NOVÝ SINGEL, BLAZE BAYLEY ZAS VIDEOKLIP

CARCASS zverejnili nový singel. BLAZE BAYLEY má nový videoklip. Krimh (ex – DECAPITATED) vydal v rámci svojho sólového projektu nový album. DOWN zmenili gitaristu. Česká skupina DEMENCIA MORTALIS pripravuje nový album.
Ani nie mesiac po vydaní comebackového a očakávaného albumu „Surgical Steel“ vydávala legendárna formácia CARCASS v týchto dňoch nový singel „Zochrot“, ktorý si môžete vypočuť na tomto odkaze.

BLAZE BAYLEY vydá 31.októbra novú kompiláciu na 2 CD pod názvom „Soundtracks Of My Life“. Ku skladbe „Hatred“, pochádzajúcej práve z tejto novinky, natočil videoklip. Ten ako vždy nájdete nižšie.

Bubeník Krimh (ex – DECAPITATED) vydal v rámci svojho projektu KRIMH nový album pod názvom „Explore“, ktorý si môžete v celej dĺžke vypočuť TU.

Gitarista Kirk Windstein už nie je členom kapely DOWN. Dôvodom jeho odchodu z tejto skupiny je to, že sa chce naplno venovať kapele CROWBAR. V DOWN už zatiaľ za neho našli aj náhradu. Novým gitaristom sa stal Bobby Landgraf.

Novou desku s názvem „The End is Nigh“ připravuje severočeská metalová stálice DEMENCIA MORTALIS. Materiál na novinku vznikal čtyři roky. Celkově se mohou fanoušci těšit na devět skladeb, které budou natočeny pod taktovkou producenta a zvukaře Tomáše Kašpara. Booklet se bude honosit grafikou pražského avantgardního malíře Sandra Dragoje. – Tlačová správa