BOHATÉ SPRÁVY: TESTAMENT, PRIMAL FEAR ALEBO SUICIDE SILENCE

TESTAMENT vydajú nové DVD. SUICIDE SILENCE predstavili identitu nového speváka. PRIMAL FEAR prezradili názov nového albumu. Česká kapela AHUMADO GRANUJO končí. CALIBAN chystajú nový album.Prešovčania KHADAVER natočili nový videoklip. Nová Hiraxova (ex – LUNATIC GODS) kapela RAMCHAT sa nachádza momentálne v štúdiu.
TESTAMENT vydajú 18.októbra nové DVD (vyjde aj ako 2CD) „Dark Roots Of Thrash“, ktoré sa natáčalo na ich vypredanom koncerte v New Yorku 15. februára tohto roku. Pod novinkami si môžete pozrieť trailer k DVD.

V piatok sme vás informovali o tom, že kapela SUICIDE SILENCE má nového speváka, ktorého identita vtedy ešte nebola prezradená, teraz však vieme, že novým členom sa stal bývalý spevák kapely ALL SHALL PERISH, Hernan „Eddie“ Hermida.

Nemeckí power metalisti PRIMAL FEAR prezradili názov nového, jubilejného desiateho štúdiového albumu. Novinka sa bude volať „Delivering The Black“ a vyjsť by mala v priebehu januára 2014 prostredníctvom vydavateľstva Frontiers Records.

Legendárna česká grindová kapela AHUMADO GRANUJO nepotešila svojich fanúšikov, keď na svojom oficiálnom facebooku opäť ohlásila koniec činnosti.

Nemecká kapela CALIBAN je momentálne v štúdiu, kde nahráva nový album, ktorý by mal vyjsť 27. januára 2014 a jeho názov je „Ghost Empire“.

Po úspechu svojho prvého oficiálneho videa sa slovenskí cyber metalisti KHADAVER rozhodli zverejniť ďalšie. Tentokrát je videoklip ku skladbe „21st Century Antichrist“, ktorá pochádza takisto z debutového albumu „New World Disorder“. Video je poskladané zo záberov, ktoré kapela zozbierala počas účinkovania na tohtoročných letných festivaloch. Ako uvádza líder kapely Nihil Nix: „Chceli sme pre zmenu ukázať, ako vyzerajú naše koncerty, ako komunikujeme s fanúšikmi a takisto aj na odľahčenie nejaké zábery zo zákulisia. Myslíme to s našou hudbou a textami vážne, no na pódiu ide vždy len o tieto dve veci – zábavu a poriadnu šou.“ My ešte dodávame, že videoklip nájdete nižšie.

Po odchode z LUNATIC GODS založil gitarista Pavel „Hirax“ Baričák svoju novú metalovú kapelu RAMCHAT, ktorá po piatich mesiacoch skúšania vstúpila do martinského štúdia Kobka. Cieľ je jednoznačný – nahrať svoje prvé tri autorské piesne. Ku chystaným skladbám, ktoré by mali uzrieť svetlo sveta koncom októbra sa vyjadril samotný Hirax: „Muziku neviem zadefinovať, nevedia to pomenovať ani moji noví spoluhráči, ale Lečov spev tomu určite nasadí korunku death metalu napriek tomu, že riffy sú výsostne black metalovo ponuré, mystické a silne atmosferické. Vraj z toho páchne BEHEMOTH, OPETH a EMPEROR… Textovo to bude jednoznačne poklona našim pravým slovanským Bohom, návrat k pohanským tradíciám, návrat ku koreňom. A názvy skladieb? Zatiaľ sú len pracovné, ale je možné, že sa už nezmenia: „Údolie šialenstva, „Mor ho!“ a „Posledný Pohan bude vždy prvým Pohanom“. Názov chystaného mini CD zatiaľ nemáme.“ – Tlačová správa.