PRIMAL FEAR SA V RÁMCI TURNÉ PREDSTAVIA DVAKRÁT NA SLOVENSKU

„Eagles and Lions World Tour 2014“

PRIMAL FEAR (Ger)
BULLET (Swe)
RAVENCLAW (Sk)

Piatok 14.2.2014, Bratislava – Majestic
Nedeľa 16.2.2014, Košice – Colloseum

Siréna. To je najčastejšie prirovnanie hlasu speváka Ralfa Scheepersa medzi kritikmi a recenzentami. Predstavitelia nemeckého pravého heavy metalu PRIMAL FEAR zavítajú na Slovensko prvýkrát so svojim turné.

Kapela v roku 2006 hrala na EPGčkovskom More//Than//Feste na Ružinej festivalový set, ale toto bude ich premiéra na klasických pódiách na „šnúre“. S novým albumom „Delivering the Black“ a prierezom celej tvorby sa predstavia slovenskému publiku v polovici februára v 2 slovenských mestách.

Ralf Scheepers je fanúšikom na celom svete známy aj ako prvý spevák kapely GAMMA RAY a adept na vokalistu JUDAS PRIEST v roku 1994. Basgitarista Mat Sinner zase zo svojej domovskej kapely SINNER, ktorú ale PRIMAL FEAR prekvapivo už dávnejšie v popularite predčil. Bubeník Randy Black je mimoriadne talentovaný bicmen a známa osobnosť, napríklad z čias, kedy „ničil“ svoje bicie v legende ANNIHILATOR. Takže, privítame ALL STARS zostavu ako sa patrí…

Album nahrala síce zostava z predošlého albumu, avšak kvôli naplánovanému obrovskému svetovému turné „Eagles and Lions World Tour 2014“ nebudú komplet. Viac hovorí gitarista Magnus Karlsson: „Nezvládol by som tento rok také náročné turné, aké má kapela v pláne a preto to radšej oznamujem vopred. Nahradí ma človek, ktorého dobre poznáte z pôsobenia v PRIMAL FEAR – Tom Naumann.“ Tom nahral v kapele prvé dva albumy „Primal Fear“ a „Jaws of Death“ a albumy z rokov 2004-5 „Devils Ground“ a „Seven Seals“.

Tlačová správa