GHOST pripravujú nový album, nevyjde skôr ako budú môcť ísť na turné. PARADISE LOST chystajú koncertný stream

GHOST pracujú na novom albume. PARADISE LOST chystajú koncertný live stream. Corey Taylor na akustický spôsob. ARCHITECTS vydajú novú štúdiovku. NADER SADEK zas nové EP. MR. BUNGLE zverejnili novú skladbu. PANYCHIDA vydajú nový album.

GHOST

Švédska formácia GHOST pracuje na novom albume. „V štúdiu plánujem písať ďalšie dva mesiace, teda do Vianoc. Chcem, aby sa začalo nahrávať v januári. Nahrávanie bude trvať asi šesť týždňov a potom by mali byť dva až tri týždne mixovania a mastrovania. Nahrávka by mohla byť v marci hotová, ale vyjde až po lete. A potom, zaklepme si na drevo, sa vydáme na turné. Album nevydáme, kým nebudeme vedieť, že skutočne ideme na turné,“ vyjadril sa frontman Tobias Forge pre Sweden Rock Magazine.

Britskí gotici PARADISE LOST oznámili na 5. novembra (o 21:00) koncertný live stream zo skúšobne „The Mill“. Pre viac informácii klikajte na paradiselost.co.uk

Corey Taylor (SLIPKNOT, STONE SOUR) zverejnil akustickú verziu piesne „Black Eyes Blue“. Pôvodnú verziu nájdete na jeho debutovej sólovke „CMFT“, ktorá vyšla 2. októbra (recenziu nájdete NA TOMTO ODKAZE).

Metalcoristom ARCHITECTS vyjde 26. februára prostredníctvom vydavateľstva Epitaph Records nový album s názvom „For Those That Wish to Exist“. Nižšie si môžete vypočuť ochutnávku v podobe klipovky „Animals“.

Kapela NADER SADEK vypustila do sveta nový song „The Serapeum (Polluted Waters)“ z EP „The Serapeum“, ktoré vyjde 20. novembra. Na skladbe a spomínanom EP sa podieľalo viacero ľudí, z tých známejších môžeme spomenúť Karla Sandersa (NILE) a Dereka Roddyho (ex-HATE ETERNAL). Ešte dodáme, že vokály na toto EP nahrával samotný Nader Sadek v Červenej pyramíde v Egypte.

Hviezdne obsadená skupina MR. BUNGLE zverejnila skladbu „Sudden Death“ z chystanej štúdiovky „The Raging Wrath of the Easter Bunny Demo“. Tá vyjde 30. októbra prostredníctvom vydavateľstva Ipecac Recordings.

Plzeňská pagan metalová formácia PANYCHIDA vydá 27. novembra nový, v poradí už piaty dlhohrajúci album, ktorý dostal názov „Gabreta Aeterna“.