MAYHEM MAJÚ NOVÝ SINGEL, ATTACK OF RAGE S NOVÝM KLIPOM

Nóri MAYHEM zverejnili ďalšie informácie o novom albume a nový singel. ANIMALS AS LEADERS zverejnili novú skladbu. ENTHRONED vydajú nový album. ATTACK OF RAGE majú nový klip. V druhom semifinálovom kole WACKEN METAL BATTLE bude jedna zmena v porotcovskom kresle.
Kultová black metalová kapela MAYHEM vydá v máji prostredníctvom labelu Season Of Mist nový, zatiaľ bezmenný album. O niečo skôr, konkrétne 25.apríla vydajú na sedem palcovom vinyle v limitovanej edícii singel „Psywar“, ktorý bude obsahovať rôzne artworky. Jeden od Zbigniewa Bielaka (WATAIN, GHOST, BEHEMOTH) a o druhý sa postaral Costin Chioreanu (ULVER, VADER, IHSAHN). Spomínaný singel si môžete vypočuť pod dnešnými novinkami.

Prog metaloví ANIMALS AS LEADERS zverejnili novú skladbu „Tooth And Claw“ z ich chystanej novinky „The Joy Of Motion“, o ktorej sme vás už informovali, že vyjde 25.marca. Novú pieseň nájdete nižšie.

Belgičania ENTHRONED vydajú 15. apríla nový štúdiový album „Sovereigns“. Nová nahrávka bude obsahovať 9 skladieb

Slovenskí grinderi ATTACK OF RAGE natočili videoklip ku novej skladbe „Sloboda“, ktorá sa objaví na splitku s kapelou CONTRASTIC. Klip nájdete pod dnešnými novinkami.

Už túto sobotu sa uskutoční druhé semifinálové kolo Wacken Metal Battle v Bratislave. K prvým trom finalistom ANSTRATUS, RAVENCLAW a KHADAVER pribudnú ďalšie tri kapely. O priazeň poroty sa budú uchádzať skupiny FISHARTCOLLECTION, MINDSTORM, STERCORE, REVENGE DIVISION, REVOLTAGE a EMPYRION. V Bratislave dôjde však k jednej zmene. Člen poroty a spevák skupín CASTAWAY a ONE SECOND HOTEL Mayo Petranin sa z osobných dôvodov nebude môcť zúčastniť rozhodovania. V druhom semifinále ho tak vystrieda ďalší spevák Tomáš Buroň (RUST2DUST), ktorý zasadne do porotcovského kresla opäť po roku, keďže bol počas vlaňajšieho ročníka členom poroty a táto úloha nie je pre neho ničím novým. Buroň spolu so svojou kapelou RUST2DUST bol historicky prvým víťazom tejto súťaže a vďaka výhre v prvom ročníku sa v roku 2012 predstavila táto bratislavská skupina na Wackene. Na finálový večer v Banskej Bystrici sa však do poroty už opäť vráti Mayo Petranin.