NOVINKY OD IN FLAMES, SONATA ARCTICA ALEBO EDGUY

IN FLAMES vydajú nový album v septembri. SONATA ARCTICA a EDGUY nahrali nové videoklipy. KATAKLYSM oznámili meno nového bubeníka. MADBALL zverejnili dátum vydania nového albumu. Košičania RAVENCLAW majú nové oficiálne live video.
Švédi IN FLAMES vydajú v septembri prostredníctvom vydavateľstva Epic svoj jedenásty štúdiový album „Siren Charms“. Nový materiál bol nahrávaný v Hansa Studios v Nemecku.

Fíni SONATA ARCTICA natočili nový videoklip ku skladbe „Love“, ktorá sa nachádza na ich aktuálnej novinke „Pariahs Child“. Videoklip nájdete pod dnešnými novinkami.

Aj kapela EDGUY sa prezentuje novým klipom a to ku skladbe „Love Tyger“, z ich nového albumu „Space Police – Defenders Of The Crown“. Nový album sa dostane na pulty predajní 18. apríla prostredníctvom labelu Nuclear Blast Records.

Kapela KATAKLYSM oznámila, že bubeník Oli Beaudoin sa stal stálym členom kapely. Beaudoin zaskakoval za Maxa Duhamela, ktorý má stále zdravotné problémy a takisto riešil aj problémy s alkoholom a preto sa rozhodol opustiť kapelu.

Hardcoreoví veteráni MADBALL vydajú 27. júna prostredníctvom vydavateľstva Nuclear Blast Records svoj nový album „Hardcore Lives“, ktorého artwork nájdete pod dnešnými novinkami.

Slovenská power metalová kapela RAVENCLAW z Košíc zverejnila oficiálne live video ku skladbe „Eyes of the Damned“ z ich debutového albumu „Welcome To the Ravenland“. Obrazový záznam je z ich nedávneho koncertu v košickom klube Collosseum, kedy predskakovali kapelám RHAPSODY OF FIRE a GAMMA RAY. Spomínané video nájdete nižšie.