Bohatý novinkový blok: DORO, MINISTRY, EXODUS, ABORTED, SODOM, U.D.O. a ďalší

DORO promuje nový živák. MINISTRY, EXODUS, SODOM, ABORTED, U.D.O., Anette Olzon a VILDHJARTA zverejnili nové skladby. SODOM s novým lyric videom. LORDI prezradili kedy im vyjde sedem nových albumov. BETWEEN THE BURIED AND ME s novým klipom.

Doro Pesch. Foto: Alena Červeňanská

Metalová kráľovná DORO zverejnila ukážku z chystaného živáku „Triumph and Agony Live“ v podobe piesne „All We Are“. Spomínaná nahrávka vychádza 24. septembra prostredníctvom vydavateľstva Rare Diamonds Productions, pri príležitosti 35. výročia albumu „Triumph and Agony“ jej bývalej kapely WARLOCK.

Industrial metalová formácia MINISTRY sa hlási o slovo s coverom „Search and Destroy“ od THE STOOGES. Skladba s hosťujúcim gitaristom Billym Morrisonom (BILLY IDOL, ROYAL MACHINES) je súčasťou novej dosky „Moral Hygiene“. Novinka má dátum vydania stanovený na 1. októbra prostredníctvom vydavateľstva Nuclear Blast Records.

Thrash metalisti EXODUS zverejnili (NA TOMTO ODKAZE) klipom podporenú novú skladbu „The Beatings Will Continue (Until Morale Improves)“ z očakávanej štúdiovky „Persona Non Grata“. Vydanie je naplánované na 19. novembra prostredníctvom vydavateľstva Nuclear Blast Records.

Death/grinderi ABORTED zverejnili titulnú skladbu z albumu „ManiaCult“. V poradí jedenásta radovka im vyjde 10. septembra prostredníctvom vydavateľstva Century Media Records.

Thrasheri SODOM dávajú do pozornosti svoje lyric video k nanovo nahratému songu „Bombenhagel“ z pred pár dňami vydaného EP s rovnakým názvom.

Kapela U.D.O. sa hlási o slovo s novou skladbou „Kids and Guns“ z albumu „Game Over“. Ten uzrie svetlo sveta 22. októbra prostredníctvom vydavateľstva AFM Records.

Speváčka Anette Olzon (ex-NIGHTWISH) zverejnila singel s názvom „Fantastic Fanatic“. Skladbu nájdete na jej novom albume „Strong“, ktorý vychádza 10. septembra prostredníctvom vydavateľstva Frontiers Music Srl.

Švédi VILDHJARTA vypustili do sveta nové skladby „Kaos 2“ a „Toxin“ z albumu „Måsstaden under vatten“. Dátum vydania je stanovený na 15. októbra prostredníctvom vydavateľstva Century Media Records.

Fínske monštrá LORDI oznámili, že avizovaných sedem nových albumov im vyjde 26. novembra prostredníctvom vydavateľstva AFM Records a to pod názvom „Lordiversity“. Prvú ochutnávku v podobe skladby „Believe Me“ nájdete nižšie.

Formácia BETWEEN THE BURIED AND ME natočila nový videoklip ku skladbe „The Future Is Behind Us“ z čerstvej novinky „Colors II“.