SABATON nahrali novú pieseň, JINJER sa hlásia s čerstvým klipom

SABATON, JINJER a KK´S PRIEST s novými skladbami. ARMORED SAINT vydajú nový živák. KRISIUN s novým klipom. SKID ROW v štúdiu. EVERGREY u nového vydavateľstva.

SABATON

Švédi SABATON opäť spojily sily s videohernou scénou a pre vývojárov Wargaming, ktorý stoja za hrami ako World of Tanks či World of Warship nahrali novú skladbu „Steel Commanders“ s hosťujúcou Tinou Guo, virtuóznou violončelistkou nominovanou na Grammy.

Ukrajinská formácia JINJER zverejnila novú, klipom podporenú skladbu „Wallflower“ z rovnomennej štúdiovky. Tá vychádza práve dnes (27.8.) prostredníctvom vydavateľstva Napalm Records. „Posledný singel pred vydaním ukazuje odlišnú tvár kapely. Textovo, zvukovo a vizuálne. Dúfame, že sa vám bude páčiť rovnako ako nám,“ uvádza skupina na svojej oficiálnej stránke.

Kapela ARMORED SAINT vydá 22. októbra prostredníctvom vydavateľstva Metal Blade Records nový živák (CD/DVD) „Symbol of Salvation Live“. Spomínanou nahrávkou oslávia 30. výročie albumu „Symbol of Salvation“. Materiál sa nahrával v roku 2018 v Gramercy Theatre v New Yorku. Pod správou nájdete ukážku v podobe titulnej piesne.

Skupina KK´S PRIEST sa hlási o pozornosť s novou skladbou „Raise Your Fists“, ku ktorej natočila aj videoklip. Spomínaná pieseň je súčasťou chystaného debutu „Sermons of the Sinner“. Jeho vydanie bolo z 20. augusta posunuté na 1. októbra. O vydanie sa postará vydavateľstvo Explorer1 Music Group/EX1 Records. Ešte dodáme, že kapelu tvoria bývalí členovia JUDAS PRIEST – gitarista K. K. Downing, vokalista Tim „Ripper“ Owens a bubeník Les Binks, ktorých dopĺňajú gitarista A. J. Mills (HOSTILE) a basgitarista Tony Newton (VOODOO SIX).

Prog/power metalová formácia EVERGREY podpísala zmluvu s vydavateľstvom Napalm Records. Švédske kvinteto taktiež pracuje na novom materiáli.

Brazílski death metalisti KRISIUN natočili nový videoklip ku skladbe „Scourge of the Enthroned“ zo stále aktuálnej a rovnomennej dosky vydanej v roku 2018.

Američania SKID ROW sa nachádzajú v štúdiu, kde s producentom Nickom Raskulineczom pracujú na očakávanom novom albume. Poslednú radovku „Revolutions per Minute“ vydali v roku 2006. Zatiaľ nepomenovaná novinka by mala vyjsť na jar budúceho roka prostredníctvom vydavateľstva earMUSIC.