JEDINEČNÁ ŠANCA VIDIEŤ DEATH ZADARMO: HRAJTE O 1 VOĽNÝ VSTUP

Pripravili sme pre vás novú súťaž, tentokrát v spolupráci s koncertnou agentúrou Obscure Promotion. A súťaž to veru nie je hocijaká. Na konci júna (presnejšie vo štvrtok 26.6.2014) sa v Bratislave uskutoční koncert legendárnej kapely DEATH! Teda, samozrejme nie v pôvodnej zostave, ale ide o jednorázové oživenie tejto kultovej skupiny v rámci turné „Death To All“. Obscure Promotion nám venovali do súťaže 1 voľnývstup na tento koncert. Preto neváhajte a zapojte sa do súťaže. Ak chcete uspieť musíte správne odpovedať na 3 súťažné otázky, ktoré nájdete nižšie po kliknutí na „Čítať ďalej“.
Súťažné otázky:
1, Napíšte mená a posty všetkých hudobníkov, ktorí tvoria oživenú zostavu DEATH počas tohto turné.
2, Napíšte presný dátum, kedy lekári diagnostikovali Chuckovi Schuldinerovi zákernú chorobu, ktorej 13.12.2001 podľahol?
3, Ako support vystúpia v Bratislave Kanaďania GORGUTS. Koľko štúdiových albumov majú na svojom konte?

Správne odpovede posielajte na mail sutaze.valhalla@gmail.com . Do predmetu správy uveďte „DEATH v Bratislave“. Odpovede stačí napísať v tvare: číslo otázky a odpoveď. Ku odpovediam nezabudnite pripojiť aj vaše kontaktné údaje – adresa, telefón. Správne odpovede posielajte do stredy 18. júna do 14. hodiny! Meno výhercu zverejníme ešte v ten istý deň! Výhercu budeme kontaktovať mailom alebo sms správu a bude zverejnený na našich stránkach. Zároveň prosíme súťažiacich, aby sa zapojili do súťaže len tí, ktorí naozaj v prípade výhry na ten koncert pôjdu. Ďakujeme za pochopenie.

PODMIENKY:  Do súťaží sa môžete zapojiť iba jednou odpoveďou, teda bude započítaná iba jedna odpoveď od každého súťažiaceho. Súťaží sa nemôžu zúčastniť členovia redakcie.