NOVINKY OD U.D.O., ANATHEMA, GODLFESH, STERCORE, GAZDASGRIND

Formácia U.D.O. vydáva dnes nové DVD. Anglické kapely ANATHEMA a GODFLESH zverejnili nové skladby. Prievidžania STERCORE zverejnili 4 skladby. Banskobystričania GAZDASGRIND pracujú na novom štúdiovom albume.
Nemeckej kapele U.D.O. dnes (23.5.) vychádza prostredníctvom labelu AFM Records nové DVD „Steelhammer – Live In Moscow“. Fanúšikovia legendárneho hlasu Uda Dirsschneidera si toto rozhodne nemôžu nechať ujsť. Pod novinkami nájdete aj ukážku z neho v podobe skladby „Metal Machine“.

Angličania ANATHEMA zverejnili singel „The Lost Song 3“, z ich nového albumu „Distant Satellites“, ktorý vyjde 9. júna prostredníctvom vydavateľstva Kscope Music. Nový singel nájdete pod dnešnými novinkami.

Industrial metaloví veteráni GODFLESH zverejnili novú skladbu „Ringer“ z ich chystaného comebackového EP „Decline & Fall“, ktoré vyjde 26. júna prostredníctvom vydavateľstva Avalanche Recordings. Spomínanú pieseň si môžete vypočuť na TOMTO ODKAZE.

Deathcoroví Prievidžania STERCORE sa riadne rozšupli a ponúkajú až 4 nové piesne k vypočutiu! Skladby nesú názvy: „Suffer“, „Judge“, „Illusion“ a „Born to Remember“ a boli nahraté v českom Shaark štúdiu v Bzenci, koncom februára tohto roku. Nahrávka s týmito piesňami bude vydaná ako spiltko s HOLOCAUSTO CANIBAL a uzrie svetlo sveta na prelome augusta a septembra pod taktovkou Rest Of Noise Productions. Všetko si môžete nájsť na ich bandzone profile.

Banskobystrická death/grindová formácia GAZDASGRIND, pohybujúca sa na scéne od roku 1998, sa chystá v júni po štyroch rokoch od predchádzajúceho počinu nahrať ďalší album, ktorý ponesie názov „Zlo“. Bude na ňom sedem skladieb a fanúšikovia sa môžu tešiť aj na jednu bonusovú pieseň. „Nové veci sa ponesú viac v štýle death metalu, ako to bolo doposiaľ, ale nájde sa tam ešte aj trošku grindcoru. Zmena sa dotýka aj celkového prejavu a smerovania kapely od predchádzajúcich počinov,“ povedal bubeník Jozef. Dátum vydania naplánovaný zatiaľ nie je, lebo kapela sa bude snažiť po nahratí albumu zohnať nejakého vydavateľa, ktorý im nahrávku vydá.