ARCH ENEMY S ĎALŠÍM KLIPOM, ZMENY V ZOSTAVE MY DYING BRIDE

ARCH ENEMY nám servírujú už tretí nový klip za sebou. Zmena v zostave kapely MY DYING BRIDE. ORIGIN zverejnili nové lyric video. ČAD vydajú v júli nový album. EMMURE a EVERY TIME I DIE taktiež nahrali nové videoklipy.
A opäť. ARCH ENEMY nahrávajú videoklipy ako na bežiacom páse. Tentokrát je ku skladbe „No More Regrets“ a ako inak z ich čerstvej novinky „War Eternal“. Z nej je to už tretí v poradí (po „War Eternal“ a „You Will Know My Name“. Aktuálny klip nájdete pod dnešnými novinkami.

Doom metalová legenda MY DYING BRIDE sa rozlúčila so svojim dlhoročným gitaristom Hamishom Hamiltonom Glencrossom kvôli nezlúčiteľným rozdielom. Hamish pôsobil v kapele od roku 2000. Na jeho miesto prišiel staronový gitarista Calvin Robertshaw. Na naplánovaných festivalových vystúpeniach bude hrať na poste gitaristu ich dlhoročný gitarový technik Robb Philpotts.

Death metalisti ORIGIN zverejnili nové lyric video ku skladbe „Absurdity of What I Am“ z ich chystaného albumu „Omnipresent“, ktorý vyjde 4. júla prostredníctvom vydavateľstva Agonia Records. Lyric video nájdete nižšie.

Svätojurská úderka ČAD vydá v júli nový štúdiový album nazvaný „Čertova kovadlina“. Novinka sa nahrávala v moravskom štúdiu Shaark a v týchto dňoch sa mixuje na Floride, konkrétne v štúdiu Erika Rutana (HATE ETERNAL, ex-MORBID ANGEL) Mana Recording Studios. Kapela čoskoro zverejní aj video z nahrávania.

Metalcoreová kapela EMMURE natočila nový videoklip ku skladbe „E“ z ich aktuálneho albumu „Eternal Enemies“. Klip nájdete nižšie.

Aj EVERY TIME I DIE sa prezentujú novým videoklipom a to ku piesni „Decayin with the Boys“ z ich nového albumu „From Parts Unknown“, ktorý vyjde 1. júla prostredníctvom labelu Epitaph Records. Klip je nižšie.