POZNÁME VÝHERCOV VOĽNÝCH LÍSTKOV NA URPÍN FEST 2014!

Včera sme ukončili zaujímavú súťaž o 2 voľné vstupy na banskobystrický Urpín Fest 2014, ktorý sa uskutoční 4. a 5. júla na futbalovom štadióne v Kremničke. Je pravdou, že festival trošku mení svoj line-up, kapela SATURNUS nevystúpi, lebo má zraneného jedného člena skupiny, ktorú nahradili Taliani FORGOTTEN TOMB. Taktiež sa nepredstaví ani skupina SHINING z Nórska, za ktorú organizátori ešte zháňajú adekvátnu náhradu. Otázky sme už však meniť nechceli. Do našej súťaže sa zapojil naozaj veľký počet záujemcov o lístky, avšak nie všetci správne odpovedali. Z tých, ktorým sa to podarilo však vyhrať mohli iba dvaja. Šťastie sa tentokrát usmialo na Daniela Valacha zo Zvolena a Martina Lukačka z Popradu. Každý z nich získava voľný vstup na oba festivalové dni. Výhercom gratulujeme, budeme ich kontaktovať mailom. Pre úplnosť pridávame správne odpovede, ktoré nájdete po kliknutí na „Čítať ďalej“.
Správne odpovede:

1, Jeden z headlinerov festivalu Švédi SHINING majú na svojom konte 9 štúdiových albumov, no prvý oficiálny videoklip natočili až v roku 2011, ku ktorej skladbe? – „Förtvivlan, Min Arvedel“
2, Koľko štúdiových albumov nahrali Dáni SATURNUS? – Majú 4 štúdiové albumy.
3, Ktorá kapela vyhrala aktuálny ročník súťaže Wacken Metal Battle a predstaví sa nielen na Wackene, ale aj na Urpín Feste? – ANSTRATUS.
4, Koľkokrát na Slovensku sa predstavili spoločne na jednom festivale Švédi a Nóri SHINING? Ani raz.
5, Ktorá kapela z Trenčína, čo si zahrá na Urpín Feste hrala aj na festivale Brutal Assault? – DEPRESY.