NOVÝ ALBUM SLIPKNOT UŽ KONCOM ROKA, ZMENY U KINGA DIAMONDA

SLIPKNOT zverejnili dve video upútavky na nový album. Basgitarista Hal Patino už nepôsobí v KING DIAMOND, s frontmanom sa navzájom obviňujú z klamstiev. DARKEST HOUR nahrali nový videoklip. Slováci HOLOTROPIC zverejnili svoje prvé lyric video z pripravovaného debutového albumu.
Kapela SLIPKNOT zverejnila teaser k ich dlho očakávanému novému albumu, ktorý by mal vyjsť koncom roka prostredníctvom vydavateľstva Roadrunner Records. Kapela má na svojom konte však už dve video upútavky na nový materiál. Vy ich obe nájdete pod dnešnými novinkami.

Basgitarista Hal Patino už nepôsobí v kapele KING DIAMOND. Frontman kapely, King Diamond tvrdí, že Patino bol vyhodený a dôvody sú rovnaké ako aj v roku 1990, čiže drogy. Následne sa vyjadril aj samotný Patino, ktorý mal dostávať nízky plat, čo označil za neúctivé a rozhodol sa opustiť kapelu sám a to malo byť dva dni pred tým ako King oznámil, že bol „uvoľnený z povinností“ a popiera aj, že by mal problémy s drogami. Obidvaja aktéri sa už stihli aj navzájom obviniť z klamstva.

Pozrite si nový videoklip od DARKEST HOUR ku skladbe „By the Starlight“, v ktorej hosťuje speváčka Draemings. Pieseň pochádza z ich chystanej albumovej novinky „Darkest Hour“, ktorá vyjde 4.augusta prostredníctvom labelu Sumerian Records. Klip nájdete pod novinkami.

Prog/extreme metalová kapela HOLOTROPIC z Bratislavy v týchto dňoch vypustila do sveta prvé lyric video k piesni „Traveller“, ktorá sa bude nachádzať na ich debutovom albume „Permeate“. Materiál nahrávala táto formácia u Milana Malíka v M2 Recording Studios a na svetlo sveta by sa mal dostať v priebehu augusta. V piesni „Traveller“ hosťuje na sitár Miloslav Kollár (DÚHOVÉ EMINENCIE) a o vizuál sa postaral Alexander Wald (SYMBIOSIS). Lyric video nájdete nižšie.