Šokojúca správa: Zomrel Trevor Strnad, líder THE BLACK DAHLIA MURDER, zrejme spáchal samovraždu

Americký hudobník Trevor Strnad mal len 41 rokov.

Trevor Strnad (3.5.1981 – 11.5.2022)

Vskutku šokujúca správa obletela metalový svet. Vokalista americkej melodic death metalovej kapely THE BLACK DAHLIA MURDER Trevor Strnad zrejme spáchal samovraždu. Túto správu priniesli viaceré zahraničné weby odvolávajúc sa na instagram a facebook kapely.

„S hlbokým zármutkom oznamujeme, že zomrel Trevor Scott Strnad. Milovaný syn, brat, kamarát do dažďa, bol milovaný všetkým, čo ho stretlo. Bol chodiacou encyklopédiou všetkej hudby. Bol priateľský a skutočne jeden z najväčších svetových zabávačov. Jeho texty poskytovali svetu rôzne magické a hororové príbehy. Jeho životom bolo byť vašou šou,“ napísala kapela v oficiálnom vyhlásení.

Aj keď nebola zverejnená príčina jeho smrti, príspevok THE BLACK DAHLIA MURDER obsahuje aj číslo telefónnej linky, na ktorú môžu ľudia zavolať v prípade samovražedných sklonov, čo naznačuje, že si hudobník vzal život sám.

Trevor Strnad bol vskutku jedným z najzapálenejších a najoddanejších metalových frontmanov a aj preto je táto správa obrovským šokom. Aj ten najpriateľskejší a najusmievavejší človek môže mať obrovské problémy, ktoré len nedáva najavo…

Strnad bol v kapele THE BLACK DAHLIA MURDER od samého začiatku v roku 2001, nahral s ňou 9 štúdiových albumov, odohral tisíce koncertov. R.I.P.