Zomrel Juraj „Immortal“ Haríň

Veľký metalový srdciar, vydavateľ, či promotér, bol dlhšie hospitalizovaný pre bližšie nešpecifikované vážne zdravotné problémy.

Juro Immortal Haríň (5.5.1973 – 2.7.2021)

RUŽOMBEROK. Správy, najmä tie zlé, sa v dnešnej dobe šíria rýchlosťou blesku. Slovenskou metalovou scénou otriasla neuveriteľná informácia, že Juro Haríň sa pobral na druhý breh.

Akokoľvek sa tomu nechce veriť, táto krutá realita je pravdou. Juraj „Immortal“ Haríň bol približne posledný mesiac v nemocnici, mal vážne zdravotné problémy, informoval jeho kolega o tom ešte 12. júna prostredníctvom fb vydavateľstva Slovak Metal Army. Žiaľ, v piatok 2. júla zomrel.

Pre slovenskú a českú scénu toho Juro spravil naozaj veľa, bol vlastníkom agilných vydavateľstiev Slovak Metal Army a Immortal Souls Productions, snažil sa vydávať časopisy a podporovať našu milovanú muziku najviac ako mohol. Okrem toho, že bol metalistom srdcom i dušou, bol aj vášnivým turistom a futbalovým fanúšikom.

Je nám to veľmi ľúto, rodine a blízkym priateľom vyjadrujeme úprimnú sústrasť. Juro, už nech si teraz kdekoľvek, propaguj tam dobrú a hlasnú metalovú muziku. Budeš nám veľmi chýbať. Odpočívaj v pokoji…