EXODUS A AT THE GATES ZVEREJNILI NOVÉ PIESNE

Thrasheri EXODUS a legendy death metalu AT THE GATES zverejnili nové skladby. Britský spevák Paul Di Anno (ex-IRON MAIDEN) vydá DVD.
Thrash metaloví veteráni EXODUS zverejnili nové lyric video ku skladbe „Blood In, Blood Out“ z ich rovnomennej novinky. Ďalší štúdiový album je v poradí už desiaty a na pulty predajní sa dostane 14. októbra prostredníctvom vydavateľstva Nuclear Blast Records. Lyric video nájdete pod dnešnými novinkami.

Aj švédski death metaloví navrátilci AT THE GATES zverejnili titulnú pieseň z ich comebackového albumu „At War with Reality“, ktorý vyjde 27.októbra prostredníctvom vydavateľstva Century Media Records. Spomínanú skladbu nájdete nižšie.

Bývalý spevák IRON MAIDEN, Paul Di Anno vydá 6. októbra prostredníctvom labelu Metal Mind Productions nové DVD s názvom „The Beast Arises“. Materiál sa nahrával 9. apríla počas jeho vystúpenia na festivale Doladowanie v klube Lizard v poľskom Krakove. „The Beast Arises“ zoženiete aj na CD, vinyle či ako digitálny download. Nižšie nájdete aj ukážku z tohto DVD a to v podobe skladby „Running Free“, ktorú nájdete nižšie.