SLIPKNOT S NOVOU SKLADBOU, BLIND GUARDIAN VYDAJÚ SINGEL

SLIPKNOT zverejnili novú skladbu. Nemci BLIND GUARDIAN chystajú nový album. Američania SKINLESS nahrávajú nový album. Česká kapela SPASM oznámila meno nového bubeníka, ktorým sa stal Slovák.
Kapela SLIPKNOT zverejnila novú skladbu s názvom „Custer“ z ich štúdiovej novinky „.5: The Gray Chapter“, ktorá vyjde 21.októbra prostredníctvom vydavateľstva Roadrunner Records. Spomínanú novú pieseň nájdete pod dnešnými novinkami.

Nemci BLIND GUARDIAN vydajú 5. decembra prostredníctvom labelu Nuclear Blast Records prvý singel „Twilight of the Gods“ z ich chystaného nového albumu, ktorý vyjde v januári budúceho roka. Spomínaný singel, ktorého artwork si môžete pozrieť nižšie, vyjde ako digipack, vinyl a ako digitálny download. Okrem novej piesne bude obsahovať ešte dve skladby „Time Stands Still (At the Iron Hill)“ a „The Bards Song (In the Forest)“, nahrávané počas ich koncertu na Wackene 2011. Na vinyle sa bude nachádzať však len prvá menovaná.

Členovia znovu aktívnej death metalovej skupiny SKINLESS sa zavreli v Edie Road Studios, aby nahrali dlho očakávaný nový album, ktorý by mal vyjsť na jar budúceho roka prostredníctvom vydavateľstva Relapse Records. SKINLESS tak prídu s novým materiálom po 9. rokoch. O mix nahrávky sa postará Dave Otero a mastrovať sa bude v Audio Siege Studios.

Česká porn-grindová kapela SPASM oznámila, že po odchode ich doterajšieho bubeníka Lukáša Jelínka zasadne na jeho bubenícku stoličku Slovák Rudy Strhák (ex-GOD DEFAMER, ex-MOONFOG).