NOVINKY OD KORN, CAVALERA CONSPIRACY ALEBO HATE ETERNAL

KORN vydajú knihu k 20.výročiu ich debutu. CAVALERA CONSPIRACY zverejnili novú skladbu. MALEVOLENT CREATION a HATE ETERNAL zmenili vydavateľstvá. KRISIUN nahrali nový klip. Česká kapela NAHUM nahrala live video.
KORN vydali pred dvadsiatimi rokmi svoj debut a pri tejto príležitosti vydajú 300 stranovú knihu s archívnymi fotografiami, ktoré budú obohatené o komentáre členov kapely. Pod novinkami si môžete pozrieť aj zaujímavý trailer k tejto knihe.

Kapela CAVALERA CONSPIRACY zverejnila novú skladbu s názvom „Babylonian Pandemonioum“ z ich chystanej novej štúdiovky „Pandemonium“, ktorá vyjde 3. novembra prostredníctvom vydavateľstva Napalm Records. Spomínaný song nájdete na TOMTO ODKAZE.

Floridskí death metalisti MALEVOLENT CREATION už nie sú pod značkou Nuclear Blast Records, pretože podpísali celosvetovú zmluvu s vydavateľstvom Century Media Records. Ešte dodáme, že kapela pracuje na svojom dvanástom štúdiovom albume, ktorý by mal vyjsť budúci rok.

Zmenu vydavateľstva hlási aj kapela HATE ETERNAL, ktorá sa upísala labelu Season of Mist a takisto tvrdo pracuje na novom albume, ktorého vydanie je predbežne naplánované na začiatok budúceho roka.

Brazílčania KRISIUN nahrali nový videoklip ku skladbe „Blood of Lions“. Pieseň sa nachádza na ich stále aktuálnej nahrávke „The Great Execution“.

Ostravští NAHUM letos ukončili svou koncertní sezonu poněkud dříve, aby se mohli plně věnovat přípravám na následovníka úspěšného debutu. Na jeho podporu odehráli 53 koncertů po celé ČR i v zahraničí. Jedním z vrcholů bylo vystoupení na MetalGate Czech Death Festu, z něhož vznikl jejich první oficiální živák. Píseň „Room 101“ snímaly tři kamery a výsledek můžete shlédnout pod novinkama. O detailech připravovaného alba bude kapela průběžně informovat, přípravy můžete sledovat na profilech a stránkách kapely – Tlačová správa.