Nové klipy ponúkajú BLIND GUARDIAN, LAMB OF GOD, POWERWOLF a FIVE FINGER DEATH PUNCH

BLIND GUARDIAN, LAMB OF GOD a FIVE FINGER DEATH PUNCH s novými videoklipmi. POWERWOLF a EXHUMED zverejnili nové skladby. THE BLACK DAHLIA MURDER vydajú nový živák. PRONG a BODY COUNT dokončujú nové albumy.

BLIND GUARDIAN

Nemeckí bardi BLIND GUARDIAN natočili nový videoklip ku piesni „Life Beyond the Spheres“ z aktuálnej štúdiovky „The God Machine“. Členov kapely uvidíte netradične v oblekoch a tmavých okuliaroch.

Americká kapela LAMB OF GOD zverejnila live videoklip skladby „Nevermore“ z nedávno vydaného albumu „Omens“. Materiál sa natáčal na festivale Bloodstock Open Air.

Power metalisti POWERWOLF sa pripomínajú novým, klipom podporeným singlom s názvom „My Will Be Done“.

Americká formácia FIVE FINGER DEATH PUNCH natočila dva nové videoklipy ku skladbám „Times Like These“ a „Welcome to the Circus“ z aktuálnej nahrávky „AfterLife“.

Death/grindoví šialenci EXHUMED vypustili do sveta novú skladbu „Disgusted“ z chystanej dosky „To the Dead“, ktorá má stanovený dátum vydania na 21. októbra prostredníctvom vydavateľstva Relapse Records.

Death metalisti THE BLACK DAHLIA MURDER vydajú 11. novembra prostredníctvom vydavateľstva Metal Blade Records nový živák „Yule ‚Em All: A Holiday Variety Extravaganza“ (DVD/Digital). Nahrávka ponúkne záznam ich koncertného streamu z decembra 2020 so 16 skladbami, humornými scénkami kapely a špeciálnym vystúpením Corpsegrindera z CANNIBAL CORPSE. Vydanie bolo pôvodne naplánované na leto tohto roka, avšak v máji prišla nečakaná správa o smrti speváka Trevora Strnada. Pod správou nájdete aj trailer.

Kapela PRONG dokončuje nový a zatiaľ nepomenovaný album. „Môžem povedať, že nový singel vyjde v januári, pretože nahrávka je takmer hotová. Celý album by sa mal dostať medzi ľudí niekedy okolo apríla. Závisí to od toho, ako to stihnú v lisovni. Vyjde opäť prostredníctvom vydavateľstva Steamhammer/SPV. Všetky základné skladby sú hotové. Teraz musím urobiť len vokály a sóla,“ povedal líder skupiny Tommy Victor v rozhovore pre Heavy New York. Zatiaľ posledná radovka „Zero Days“ im vyšla v roku 2017.

Rap/metalové zoskupenie BODY COUNT chce dokončiť nový album „Merciless“ do konca roka. Frontman Ice-T sa vyjadril, že zatiaľ nahral vokály do šiestich skladieb. „Zvyčajne, keď píšem piesne, urobím ich, ale nedokončím. Napríklad, ak budú tri slohy, zaspievam len dve a potom s nimi tak trochu žijem a môžem premýšľať o tom, ako chcem skladbu ukončiť, prípadne zmeniť. Album znie dosť tvrdo a dúfam, že bude hotový pred novým rokom, aby sme to mohli na budúci rok vypustiť a boli pripravení na turné v lete,“ prezradil v rozhovore pre Paltrocast with Darren Paltrowitz.