BRAINSTORM a RAGE spojili sily, fanúšikovia ich uvidia už o pár dní v Bratislave

Brainrage Over Europe Tour spája dve nemecké power metalové legendy. Ako už názov napovedá, ide o kapely BRAINSTORM a RAGE, ktoré sa rozhodli spojiť sily a dopriať svojim fanúšikom unikátny zážitok.

BRAINSTORM (Ger)
RAGE (Ger)

Streda 19.10., Bratislava – Randal Club

Ani jedno zoskupenie netreba priaznivcom tvrdého a progresívnejšieho kovu špeciálne predstavovať, keďže svetové pódiá brázdia už od 80. rokov a ich diskografie majú dvojciferné čísla.

Tentokrát sa budú sústrediť na svoje novinkové nahrávky z roku 2021. RAGE vtedy vydali album „Ressurection Day“ a BRAINSTORM nás potešili s „Wall of Skulls“. Navyše obe kapely sľúbili, že zahrajú minimálne 75 minút, čiže v stredu 19. októbra nás v klube Randal čaká intenzívny power metalový náklad.

Peavy Wagner, frontman legendárnych RAGE, si pri tejto príležitosti našiel čas a spolu s ostatnými členmi kapely nahrali videopozvánku špeciálne pre všetkých slovenských fanúšikov.

Domáce farby bude na tomto koncerte hájiť kapela CASTAWAY na čele s charizmatickým Mayom Petraninom, ktorá od svojho vzniku v roku 2004 už stihla odohrať nespočetné množstvo koncertov doma aj v zahraničí.

Vstupenky za zvýhodnenú cenu kúpite exkluzívne v sieti Predpredaj.sk.

FB Event

Plagát k turné Brainrage v Európe

Tlačová správa