MEGADETH a AVANTASIA zverejnili nové klipy. Čerstvé info hlásia aj DARKTHRONE, ABORTED či VOIVOD

MEGADETH a AVANTASIA s novými klipmi. MALEVOLENT CREATION majú nového frontmana. ABORTED a DARKTHRONE zverejnili nové skladby. Novinky aj od VOIVOD a GWAR.

MEGADETH

Kapela MEGADETH natočila nový videoklip ku skladbe „Life In Hell“ z aktuálnej štúdiovky „The Sick, The Dying… and the Dead!“. „Life In Hell je o niekom, kto verí, že je ako James Bond, ktorý môže žiť život špionáže. Je to niekto s nihilistickým alebo až fatalistickým pohľadom na veci. Mohol by to byť ktorýkoľvek z tých ľudí v Hollywoode za posledných štyri alebo päť rokov v súvislosti za ich hrozné, predátorské správanie. V konečnom dôsledku je to o človeku, ktorý je tak zahľadený len do seba, že mu na ničom inom nezáleží, okrem neho,“ vyjadril sa pred časom Dave Mustaine v rozhovore pre magazín Kerrang!.

Projekt AVANTASIA sa pripomína novým videoklipom ku piesni „Kill the Pain Away“ s hosťujúcou Floor Jansen (NIGHTWISH). Skladba pochádza z dnes (21.10.) vydaného albumu „A Paranormal Evening with the Moonflower Society“.

Kapela DARKTHRONE vypustila do sveta novú skladbu „Caravan of Broken Ghosts“ z chystanej dosky „Astral Fortress“. „Najskôr je tu atmosféra skladby Quintessence (z albumu Panzerfaust, 1995), čo je úplná náhoda, pretože je to Tedova pieseň (Nocturno Culto) a Quintessence som napísal ja. Pieseň potom exploduje do chytľavého, divokejšieho tempa, so šikovnými posunmi riffov. Koniec je potom klasicky doomový. Ďakujem, Ted,“ okomentoval skladbu Fenriz. Dátum vydania je stanovený na 28. októbra prostredníctvom vydavateľstva Peaceville Records.

Death/grindoví šialenci ABORTED zverejnili nový a klipom podporený singel s názvom „Infinite Terror“. O video sa postaral produkčný dom Grupa 13 z Poľska.

Death metalisti MALEVOLENT CREATION oznámili, že novým frontmanom kapely sa stal Deron Miller a taktiež potvrdili práce na novom albume. Pred dva a pol rokom sa skupina rozišla s bubeníkom Philom Cancillom a spevákom/gitaristom Lee Wollenschlaegerom. Nahradili ich Ronnie Parmer a Ryan Taylor. Kedy Taylor odišiel, nie je známe.

Kanadská formácia VOIVOD sa hlási o pozornosť novým videoklipom ku skladbe „Quest for Nothing“ z aktuálneho albumu „Synchro Anarchy“. Zaujímavosťou je, že klip vytvorila umelá inteligencia. „Keď sa umenie vytvorené umelou inteligenciou pred niekoľkými mesiacmi začalo objavovať online, moja čeľusť klesla na podlahu. Keď mi Luc Leclerc, webmaster VOIVOD, ukázal, čo dokáže umelá inteligencia s animáciou, moja čeľusť klesla až do suterénu! Jeho video dokonale zachytáva dystopickú stránku hudby a textu piesne Quest for Nothing,“ povedal bubeník Michel „Away“ Langevin. Pripomíname ešte, že kapela vydá 4. novembra prostredníctvom vydavateľstva Century Media Records nové EP „Ultraman“, inšpirované rovnomenným TV seriálom.

Metalové príšery GWAR natočili nový videoklip (nájdete ho NA TOMTO ODKAZE) ku skladbe „The Cutter“ s hosťujúcou Lzzy Hale (HALESTORM). Spomínaná pieseň je súčasťou ich aktuálnej dosky „The New Dark Ages“.