Úvod roka bude patriť slovenskému metalu. V Trnave vystúpia 4 kapely na čele s APRIL WEEPS

Začiatkom roka 2023 prinesie BURN Booking do Trnavy prvý zo série koncertov s názvom BURN FEST.

BURN FEST vol. 001
APRIL WEEPS (Sk) – atmospheric metal
AUTUMN NOSTALGIE (Sk) – post black metal/ambient
MARTUROS (Sk) – heavy metal
CRANIAL VOID (Sk) – progressive death metal

Sobota 14.1.2023, Trnava – 10Bar
Štart: 20:00, vstupné: 8 € (predpredaj) / 10 € (na mieste)

Na koncerte sa predstaví špička slovenskej metalovej scény – kapely APRIL WEEPS, AUTUMN NOSTALGIE, MARTUROS a CRANIAL VOID. Príďte sa zabaviť a ochutnať všehochuť metalových subžánrov, všetko od vynikajúcich slovenských kapiel.

Momentka z bratislavského koncertu APRIL WEEPS. Foto: Alena Červeňanská

APRIL WEEPS – Slovenským atmosferikom APRIL WEEPS vyšiel začiatkom júna tretí radový album „Cataclastic“, ktorý je koncepčným dielom pojednávajúcom o životnom príbehu jednotlivca v súčasnej modernej dobe, tlačiacej jeho potreby do úzadia. Kapela na tomto albume ešte viac prehĺbila rôznorodosť predošlej tvorby, vstúpila do doteraz neprebádaných sfér, zachovávajúc si však stále značne dravý a emočný náboj.

AUTUMN NOSTALGIE – Post blackový fenomén AUTUMN NOSTALGIE si počas pandémie vybudoval raketové tempo. Ich druhý radový album Ataraxia plný zádumčivých melódii a nepopísateľnej atmosféry príde maďarsky spievajúca kapela odprezentovať aj do Trnavy.

MARTUROS – Melodická heavy metalová kapela z Prievidze tento rok triumfovala s novým albumom „Thy Will be Done“. Ich živelný pódiový prejav pridáva dravej hudbe ďalší aspekt ktorý treba jednoznačne zažiť. Unikátny drsný vokál a drvivá rytmická sekcia spolu s poriadnou gitarovou pasovačkou a ostrými melodickými rifmi – to sú MARTUROS!

CRANIAL VOID – Line-up uzatvára progresivná deathmetalová úderka CRANIAL VOID. Ich debutový album, konceptuálny „Celestial“ z roku 2021 prináša silný príbeh podporený hutnou a do detailu premyslenou hudobnou zložkou. V roku 2022 odohrali úctyhodné množstvo koncertov a nechystajú sa prestať.

FB Event

Plagát ku Burn Fest

Tlačová správa