DEVILDRIVER A POWER QUEST CHYSTAJÚ NOVÉ ALBUMY

Včera vyšiel nový album kapele Bleeding Through. Opäť vás budeme informovať o zaujímavom projekte, v ktorom figurujú mená ako Ammanda Sommerville a Michael Kiske. Novinka sa chystá aj u DevilDriver a Power Quest.

Američania Bleeding Through zverejnili posledné aktuality k ich novinke, ktorá vyšla včera u Rise Records. Album má rovnomenný názov ako kapela sama a bude na ňom dvanásť skladieb. Novinka bola nahratá v Planet Z Studios v štáte Massachusetts s producentom Chrisom "Zeussom" Harrisom, ktorý je známy aj zo spolupráce s Municipal Waste, Agnostic Front alebo Hatebreed.

Dnes už legendárny spevák Michael Kiske hosťuje spoločne s Amandou Sommerville na projekte Kiske/Sommerville. Michaela a Amanda dal "dokopy" hlavný iniciátor projektu Matt Sinner (Sinner, ex – Primal Fear). Okrem spomínaných umelcov sa na projekte podieľajú aj gitarista Sander Gommans (After Forever), bubeník Rami Alli a klávesista Jimmy Kresic (Voodoo Circle). Na albume bude 11 skladieb a ešte jeden bonus. Nahrávka by mala vyjsť koncom septembra.

Vokalista kapely DevilDriver Dez Dafara prezradil novinky ohľadom prirpavovaného albumu. Kapela práve dokončuje demo verzie pesničiek, ktoré dokončí v priebehu niekoľkých dní. Devildriver okrem toho začnú doladovať bicie na chystanej novinke. Album by mal byť podľa Dafarových slov plný surových emócií a nových melódií. Album však má vyjsť až nabudúci rok. 

Britská power metalová kapela Power Quest pripravuje svoj piaty album, ktorý dostal názov Blood Alliance. Práce na novinke vraj pokračujú rýchlym tempom. Nové skladby ostali verné štýlu Power Quest, avšak budú plné nielen chytľavých melódií, ale aj desivosti. Na oficiálnej stránke kapely sa nachádza aj jedno poďakovanie. "Vďaka patrí všetkým, ktorí sa uchádzali o pozíciu gitaristu. Mali sme množstvo záujemcov z celého sveta a bohužiaľ sa nám nepodarilo odpovedať každému.Vybraných kandidátov budeme kontaktovať mailom a stretneme sa s nimi 2. mája v meste Derby."