DNES SPRÁVY OD UNISONIC TARJI A BLOOD RED THRONE

Nová Kiskeho kapela Unisonic dokončila skladby pre debutový album. Phil Labonte z All That Remains bude hosťovať na Tarjinom novom albume. Vydavateľstvo Roadrunner Records zverejnilo zaujímavý rebríček klipov vydaných pod ich krídlami. Blood Red Throne zmenili gitaristu a bubeníka.
Nová kapela legendárneho Michiho Kiskeho Unisonic dokončila skladanie svojich nových piesní, ktoré sa objavia na debutovom albume. V súčasnosti sa nahráva demoverzia, ktorú rozpošlú vydavateľstvám a kapela bude čakať na nejaké ponuky. Veľký záujem o vydanie debutu Unisonic má Frontiers Records. Skupina sa však vyjadrila, že vydavateľstvo nechce ešte hneď uzavrieť a počká aj na iné ponuky. Unisonic tvoria okrem Kiskeho aj basák Dennis Ward, bubeník Kosta Zafiriou (Pink Cream 69) a gitarista Mandy Meyer (Asia, Gotthard, Krokus). Na Unisonic sa môžu tešiť aj naši fanúšikovia, pretože kapela vystúpi v júli na Masters of Rock 2010 a v auguste aj na Slovensku v rámci MTF Zombies Warm Up Shows 2010.

Spevák All That Remains Phil Labonte sa objaví ako hosť na novom Tarjinom albume What Lies Beneath. S fínskou divou si zaspieva duet v skladbe Dark Star. "Ešte som nepracovala nikdy predtým s takým podmanivým hlasom, aký má Phil," vzjadrila sa Tarja a jedným dychom dodala: "vďaka nemu skladba dosiahlainý rozmer."

Vydavateľstvo Roadrunner Records zverejnilo zaujímavý rebríček Greatest Music Videos In Roadrunner History. Tu je poradie: 5. Dragonforce – Through the Fire and the Flames, 4. Stone Sour – Through Glass, 3. Nickelback – RockStar, 2. Killswitch Engage – Holy Diver, 1. Slipknot – Duality. Víťazné video si môžete pozrieť TU.

Nórski deatheri Blood Red Throne vymenili gitaristu aj bubeníka. Novým gitaristom sa stal Ivan Gujic (Neon God), ktorý nahradil Tchorta. Za bicou súpravou sa v radoch Blood Red Throne predstaví iba 19 ročný talentovaný švédsky bicmen Emil Wiksten.