APOCALYPTICA NATÁČA NOVÝ VIDEOKLIP

Apocalyptica pracuje na videoklipe ku novej skladbe End of Me. Mongrel našli nového speváka a bubeníka. Stone Sour zverejnili dátum vydania novinky Audio Secrecy. Pod novinkami si budete môcť pozrieť trailer ku pripravovanému albumu Soilwork.
Apocalyptica nahráva v týchto dňoch videoklip ku skladbe z pripravovanej novinky. Jedná sa o pieseň End of Me, kde spieva zakladateľ kapely Bush Gavin Rossdale. Ten si okrem spevu vzal na starosť aj technickú stránku videoklipu, ktorý by sa mal natáčať v Los Angeles. Novinka 7th Symphony vyjde 24. augusta.

Kapela Mongrel našla náhradu za odchádzajúceho speváka Drew Barkera a bubeníka Eda Loguercia. Novými posilami sú vokalista Scott Campbell (Graveyard BBQ) a bicmen Dave Kazukiewicz (Polluted Remains).

Kapela Coreyho Taylora Stone Sour zverejnila dátumy vydaní novinky Audio Secrecy. Tú uvoľní do obehu Roadrunner Records 7. septembra. Pre nedočkavcov nachystali Stone Sour na 6. júla vydanie singla Say Youll Hant Me.

Švédi Soilwork zverejnili trailer ku svojmu nadchádzajúcemu albumu The Panic Broadcast. Krátky trailer obsahuje úryvok z bonusovej skladby Sweet Demise, ktorá bude zaradená na digipackovej verzii albumu.