THERION A DEATH ANGEL S NOVÝMI ALBUMAMI

Dnes môžete vzhliadnuť artwork k novým albumom Therion a Death Angel. Dozviete sa, že znovu obnovená kapela Sanctuary sa pustila do prác na novom albume a že Dimmu Borgir budú predskakovať Kornu na ich európskom turné.

O tom, že Therion pripravujú nový album s názvom Sitra Ahram, ktorý vyjde v septembri prostredníctvom Nuclear Blast sme vás už informovali. Nový album bude obsahovať 11 skladieb. Novinka sa nahrávala v legendárnom švédskom štúdiu Polar Studios pod dohľadom Lennarta OStlunda (Abba, Led Zeppelin). Therion teraz zverejnili artwork k novému albumu, ktorý si môžete pozrieť pod dnešnými novinkami. Kresbu vytvoril Thomas Ewerhardt, ktorý je známy so spolupráce s Avantasiou, EdGuy, Rage alebo Hammerfallom.

Thrashoví veteráni Death Angel stanovili dátum vydania svojej novinky Relentless Retribution na 3. septembra, ktorá vyjde prostredníctvom Nuclear Blastu. Album sa nahrával na Floride s producentom Jasonom Suecoffom (Trivium, Devilddriver, All That Remais). Artwork k novému albumu nájdete pod novinkami.  

Znovu obnovená zostava kapely Sanctuary začala pracovať na novom albume. V zostave Sanctuary figuruje aj líder kapely Nevermore Warrel Dane, kotrý o nových skladbách hovorí takto:" Počkajte, až budete počuť niektoré nové veci. Podarilo sa nám spraviť jeden song, ktorý znie ako Into the Mirror Black z druhého albumu Sanctuary." Podrobnosti o termínoch vydania nového albumu zatiaľ neboli uvedené.

Dimmu Borgir budú predskakovať Kornu na ich európskom turné nazvanom Darkness Reborn World Tour. Najbližšie k nášmu územiu sa predstavia 26. septembra vo viedenskej hale Gasometer.