Nové videá ponúkajú GOJIRA, VOLBEAT a BE´LAKOR. MÖTLEY CRÜE budú tajní agenti, ktorí chránia svet

GOJIRA, BE´LAKOR a POWER 5 s novými klipmi. VOLBEAT zverejnili novú skladbu. MÖTLEY CRÜE vydajú komiks. ALLEGAEON chystajú nový album.

GOJIRA

Francúzska formácia GOJIRA sa hlási o slovo s animovaným videoklipom ku skladbe „Sphinx“ z aktuálneho albumu „Fortitude“. O animáciu a réžiu sa postaral Zev Deans.

Dánska skupina VOLBEAT zverejnila lyric video ku novej skladbe „Becoming“ z chystanej štúdiovky „Servant of the Mind“. Novinka má dátum vydania stanovený na 3. decembra prostredníctvom vydavateľstva Republic Records.

Glam metalová kapela MÖTLEY CRÜE vydá 22. apríla 2022 v spolupráci s vydavateľstvom Z2 Comics grafický román s názvom „Mötley Crüe’s The Dirt: Declassified“. Členovia skupiny v ňom budú chrániť svet ako tajní agenti. Pod správou si môžete pozrieť aj trailer.

Austrálčania BE´LAKOR majú nové lyric video ku skladbe „Valence“ z práve dnes (29.10.) vydanej dosky „Coherence“.

Česká heavy metalová skupina POWER 5 vydala v septembri už ôsmu štúdiovku nazvanú „Adrenalin“. Teraz vypustila do sveta úvodný videoklip k titulnej piesni „Adrenalin“.

Technickí death metalisti ALLEGAEON vydajú 25. februára prostredníctvom vydavateľstva Metal Blade Records nový album „Damnum“. Nižšie nájdete ochutnávku v podobe klipovky „Into Embers“.