Spevák IRON MAIDEN zvíťazil nad zákernou chorobou: Bruce Dickinson ďakuje za podporu

Fantastické správy z tábora legendárnych IRON MAIDEN. Spevák Bruce Dickinson vyhral boj s rakovinou. To však nie sú jediné zaujímavé správy z tábora železnej panny.

Kapela zverejnila na svojom facebooku, že Bruce Dickinson porazil zákernú rakovinu. Ešte pred Vianocami pri rutinnej kontrole u doktora mu lekári diagnostikovali nádor na zadnej časti jazyka.  Našťastie ho zachytili v rannom štádiu a teraz by už malo byť všetko v poriadku.

bruce-dickinson

Zdá sa, že Bruce Dickinson vyhral svoj boj so zákernou chorobou

„Rád by som sa poďakoval fantastickému lekárskemu tímu, ktorý ma príkladne ošetroval počas posledných mesiacov, z čoho vznikol tento úžasný výsledok. Bolo to ťažké pre moju rodinu a v mnohých ohľadoch ťažšie pre nich, než pre mňa. Zo srdca ďakujem aj všetkým našim fanúšikom za ich láskavé slová a myšlienky. Som pevný, snažím sa udržať si pozitívny prístup, veľa pre mňa znamenalo aj povzbudenie od Maiden rodiny po celom svete…,“ uviedla kapela Dickinsonove vyhlásenie na svojom facebooku.

Ale to nie je všetko. „Práve teraz sa cítim motivovaný a nemôžem sa dočkať, až sa vrátim k obvyklej práci, hneď ako to bude možné,“  dodáva Bruce.

Manažér kapely Rod Smallwood povedal pre Metal Hammer, že skupina nebude až do budúceho roka hrať žiadny koncert, aby sa dal Dickinson do formy a vrátil sa v plnej kondícii. „V tejto chvíli sa bude klásť dôraz na dokončovanie nového štúdiového albumu IRON MAIDEN. Nato sa budeme sústrediť v najbližších týždňoch. Album vyjde určite ešte v tomto roku,“ istotne Smallwood potešil týmto vyhlásením všetkých fanúšikov.