Súťaž so skupinou RAVENCLAW: Hrajte o tričko, singel, hrnček… Až traja získajú zaujímavý balíček

Ideme po dlhšom čase trošku súťažiť spoločne s košickou power metalovou skupinou RAVENCLAW. Na výhru sa môžu tešiť až traja z vás.

Naša redakcia sa dohodla s košickou päticou hudobníkov a pripravili sme pre vás súťaž 3 balíčky ich promo predmetov. Balíček obsahuje singel „Today“, biely hrnček s logom skupiny, plniteľný kamienkový zapaľovač, plagát, tričko a energy drink RAVENCLAW. Šťastie sa usmeje na troch z vás, ktorí správne odpovedia na 3 súťažné otázky spojené samozrejme s touto skupinou.

ravenclaw-5-promo-2015

RAVENCLAW

Súťažné otázky:
1. Ako sa volá singel, ktorý kapela RAVENCLAW vydala v roku 2014?
2. Na ktorom slovenskom festivale si Košičania zahrajú už 8. augusta 2015?
3. Ako sa volá najmladší člen skupiny?

Správne odpovede posielajte na mail sutaze.valhalla@gmail.com alebo sutaz@valhalla.sk. Do predmetu správy uveďte: Súťaž – Ravenclaw. Odpovede stačí napísať v tvare: číslo otázky a odpoveď. Ku odpovediam nezabudnite pripojiť aj vaše kontaktné údaje – kompletná adresa, telefón. Bez týchto údajov nebudete zaradený do žrebovania. Správne odpovede posielajte do pondelka 29. júna 2015 do 9. hodiny. Meno výhercov zverejníme ešte v ten istý deň na našom facebooku alebo stránke. Preto nás pozorne sledujte. Výhercov budeme kontaktovať mailom.

PODMIENKY:  Do súťaží sa môžete zapojiť iba jednou odpoveďou, teda bude zaratúvaná iba jedna odpoveď od každého súťažiaceho. Súťaží sa nemôžu zúčastniť členovia redakcie.