Novými piesňami sa prezentujú CRADLE OF FILTH a SOULFLY, info aj od LAMB OF GOD a ROTTING CHRIST

CRADLE OF FILTH a SOULFLY zverejnili nové skladby. LAMB OF GOD ďalši nový videoklip. ROTTING CHRIST vydajú živák. Marilyn Manson prezradil detaily o chystanom projekte s Jonathanom Davisom (KORN). Info aj od MALEVOLENT CREATION a THY ART IS MURDER.

cradle-of-filth-2015-official-promo

CRADLE OF FILTH

Okolo CRADLE OF FILTH je pred vydaním nového albumu vždy veľký boom. A nie je tomu inak ani teraz. Kapela okolo Daniho Filtha zverejnila ďalšiu ukážku z ich nového albumu „Hammer of the Witches“. Tentokrát vypustili do sveta pieseň „Enshrined in Crematoria“. Ešte pripomenieme, že spomínaná albumová novinka vyjde 10. júla prostredníctvom vydavateľstva Nuclear Blast Records.

Kapela SOULFLY zverejnila lyric video k novej skladbe s názvom „We Sold Our Souls to Metal“ z ich chystaného nového albumu „Archangel“, ktorý vyjde 14. augusta prostredníctvom vydavateľstva Nuclear Blast Entertainment.

Američania LAMB OF GOD natočili nový videoklip ku piesni „Overlord“, ktorú nájdete na ich novej štúdiovke „VII: Sturm und Drang“. Tá vychádza 24. júla prostredníctvom Nuclear Blast Entertainment.

Marilyn Manson prezradil, že projekt, ktorý chystá s Jonathanom Davisom (KORN) sa bude pohybovať v žánrových mantineloch akustického blues v južanskom štýle.

Gréci ROTTING CHRIST vydajú 21. augusta prostredníctvom labelu Season of Mist živák v podobe double albumu s názvom „Lucifer Over Athens“. Album, ktorého artwork nájdete pod správou, sa nahrával v Aténach v decembri v roku 2013.

rotting-christ-lucifer-over-athens

ROTTING CHRIST – Lucifer Over Athens

Deatheri MALEVOLENT CREATION oznámili, že ich v poradí dvanásta štúdiovka vyjde 18. septembra prostredníctvom Century Media Records a bude sa volať „Dead Man´s Path“. Nižšie nájdete aj artwork spomínanej novinky.

malevolent-creation-dead-mans-path

MALEVOLENT CREATION – Dead Man´s Path

Deathcoreová kapela THY ART IS MURDER sa prezentuje novým videoklipom ku skladbe s názvom „Holy War“ z ich rovnomennej a len včera (30.6.2015) vydanej štúdiovej novinky.